To je to što me zanima!

Hrvat (38) pokušao silovati Njemicu, policija ga uhitila

Policija u Mannheimu priopćila je da je o uhitila muškarca (38) iz Hrvatske, radnika tvrtke Đuro Đaković Elektromont zbog pokušaja silovanja 22-godišnje Njemice
Vidi originalni članak

Njemačko odvjetništvo i policija u Mannheimu izašli su sa zajedničkim priopćenjem o uhićenju muškarca (38) iz Hrvatske, točnije radnika tvrtke Đuro Đaković Elektromont zbog pokušaja silovanja 22-godišnje Nijemice.  

Odjel za seksualne prijestupe kaznenog komesarijata u Mannheimu trenutno istražuje muškarca koji je u Ludwigshafenu, sumnja se, 15. studenog 2014. godine, oko 15 sati, u vrtu dvorca, prvo progonio, a potom je i napao djevojku s ciljem seksualnog zlostavljanja. Muškarac je savladao djevojku i prije nego je počinio seksualni prijestup ona je počela vikati i plakati. To ga je uplašilo pa je pobjegao od žrtve. 

– Dobili smo informaciju da radnika nema na poslu. Poslovođe su se dale u potragu, obišli su sve bolnice i druge objekte jer su se plašili da se mu nešto dogodilo. Tek kasnije on se javio svojoj majci, i njegova rodbina nas je izvijestila o tome što se dogodilo. On na radilištu BASF-a u Ludwigshafenu radi kao električar oko dva mjeseca. I prije je radio kod nas, ali uvijek na određeno vrijeme, točnije zavisno od posla kojeg pogodimo. Koliko znam radi se o izuzetno mirnom radniku s kojim nije bilo problema, koliko znam ne puši i ne pije. Čekamo što će istraga utvrditi, za sada nemamo namjeru postupati prema njemu što se tiče radnog odnosa – rekao je u petak Zdravko Stipetić, prvi čovjek ĐĐ Elektromonta. 

U cilju utvrđivanja svih činjenica, u istragu su uključeni stručnjaci forenzičkih znanosti Uprave Pravosudne policije Heidelberg.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • user_388907 22.11.2014.

    Opet nas neki mlatimudan bruka.

  • JosePekarz 22.11.2014.

    Nastradat ces decko kako god okrenes u Njemackoj i Kurve javne mogu date prijave dasi ju silovao . A iako ju nisi ni dirnuo njena izjava je sve a sto ti kazes je bezvrjedno ovo je Drzava gdje zene imaj sve u svojim Rukama.. najebo si sad ko zuiti macak. Iako ju nisi je.. sad ona tebe j.. . znam slucaj covek je samo pito hoceli mu dat i 5 minuta kasnije je sjedio u corki pokusaj silovanja 6 mjeseci .! U Gißenu

  • NOHA 22.11.2014.

    sljedeće gradilište u Sloveniji. .e pa tam ak bu trebo silovat onda je stvarno u njemu problem. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare