To je to što me zanima!

Radnik u tvornici ostao je bez ruke: Morali mu je amputirati

U krugu tvornice kamene vune Rockwool Adriatic u Pićnu radnik (50) ozlijedio je ruku dok je utovarivao materijal na građevinsko sito. Hitno je prebačen u bolnicu u Rijeku, ali ruku mu nisu uspjeli spasiti...
Vidi originalni članak

Radnik koji je jučer ujutro oko 7 sati teško nastradao u krugu tvornice kamene vune Rockwool Adriatic u istarskom Pićnu državljanin je Kosova, ima 50 godina i i radnik je tvrtke Rakos iz Labina.  Naime, nesreća se dogodila kada je obavljao poslove utovara građevinskog materijala na građevinsko sito.


U tom je trenutku došlo do zastoja bočne pokretne trake koja odvaja veće komade te je djelatnik pokušao otkloniti kvar bez da je zaustavio pokretnu traku, pri čemu su mu traka i valjak povukli ruku, piše glasistre.hr

Radnik je hitno prebačen u bolnicu u Rijeku gdje mu je ruka morala biti amputirana. Nakon zahvata zaprimljen je na Zavod za traumatologiju i trenutno je izvan životne opasnosti.

O svemu su obaviješteni policija i ostala nadležna tijela koja ispituju sve okolnosti nesretnog događaja. Tvrtka poduzima sve potrebne mjere u skladu sa zakonskom i internom procedurom u ovakvom slučaju.


 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Haen 27.02.2020.

    Možda je sad shvatio čemu služi ona crvena "gljiva" na stroju

  • Zgbossanac_1 27.02.2020.

    Ostao bez ruke, ali su je morali amputirati???

  • Blue Star 27.02.2020.

    Pogriješio je i kajat će se do kraja života a mogao bi ostat i bez odštete ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare