To je to što me zanima!

Radnike opet dočekali zaštitari pa umjesto na posao otišli kući

Novi stečajni upravitelj Alein Khan jutros nije bio u škveru. Radnici Nauta Lamjane upozoravaju da će brodogradilištu ovim mirovanje biti nanesene milijunske štete
Vidi originalni članak

Radnici remontnoga brodogradilišta Nauta Lamjana u Kalima na otoku Ugljanu u srijedu su došli na posao, njih svih 42. Međutim, na ulazu u škver dočekali su ih zaštitari, koji ih po naredbi novoga stečajnoga upravitelja Aleina Khana nisu pustili u krug tvrtke. 

Khan je, naime, dan ranije pred radnike došao s imenima samo desetorice radnika. Međutim, ni oni nisu htjeli ići raditi, te su ostali solidarni sa svojim kolegama. U srijedu su oko sat vremena bili pred ulazom u brodogradilište, te se potom razišli.

Za razliku od radnika koji svakodnevno uredno dolaze na posao, novi stečajni upravitelj jutros se nije se pojavio na radnom mjestu.

Sumnje radnika Nauta Lamjane da novi stečajni upravitelj želi likvidirati škver, a ne nastaviti proizvodnju, polako se obistinjuju. Radnici upozoravaju kako će brodogradilištu ovim mirovanjem pogona biti nanesene milijunske štete.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Šumar66 18.04.2014.

    dali narod palča policiju da prevozi direktore na posao kakav je to čovijek koji nesmije doči među svoje radnike

  • krunoslavlaklija1kchr 17.04.2014.

    e dragi moji radnici ode vaša firma,počela je u vašoj firmi velika pljačka HRVATSKE VLADE I NJIHOVOG STEČAJNOG UPRAVITELJA a vi možete samo gače na štap i misliti kako dalje preživiti,kaj čemo vlast treba pare,i mora od nekuda namakuut novac,pa se kreče dalje uništavat što je ostalo.

  • Vražji Vrag 17.04.2014.

    Konačno se otvoreno vidi da namjerno uništavaju proizvodnju i radnika. Korporativne policije (zaštitari) tuku i mlatretiraju radnike koi su ih platili i stvorili svojim radom. Ova mafijaška država je neodrživa i treba je što prije promijeniti. Najboli način je da ljudi odu u uređene države, a ovdje sve unište i spale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare