To je to što me zanima!

'Radojkin suprug bio je bolji od kruha. Bio je samo pratnja ženi'

Kako su rekli iz policije obavit će niz dodatnih mjera i radnji kako bi povezali sve što se jučer odvilo u Šibeniku i Vodicama i kako bi utvrdili motiv zbog kojeg je Koloper ubio četvero ljudi
Vidi originalni članak

Poznavao sam ih sve. I Tedija i supružnike Danek. Oni su bili, dobri, korektni susjedi, a njega sam baš sreo prije nekoliko dana. Radojkin suprug je bio izvrstan čovjek, hrvatski branitelj, bili smo prijatelji. Bio je bolji od kruha. Žao mi je svih, a on je tu ispao kolateralna žrtva, pa sa cijelom situacijom on nema nikakve veze, uopće se nije ni bavio tim poslom, on je samo bio pratnja ženi, rekao nam je jedan od susjeda obitelji Danek, koji je bio u autu kad je čuo za smrt Tedija Slamića:

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njega sam poznavao još dok je bio dijete, znam mu oca, on je bio pukovnik, u vojsci smo bili u isto vrijeme. Tedi je bio dobar, nije baš bio za mutne poslove, mislim da mu to njegova etika i škola ne bi dopustili - rekao nam je susjed obitelji Danek. 

VIDEO: DAN NAKON TRAGEDIJE Tuga i svijeće za žrtve pokolja: 'Ovo su teški trenuci za sve'

Stečajnu upraviteljicu Radojku Danek i njenog supruga te Tonija Šparadu Branko Koloper ubio je u Šibeniku. Nakon ubojstva uzeo je Škodu Karoq supruga stečajne upraviteljice i njome pobjegao. Navečer su njegovo tijelo pronašli uz taj automobil, dva kilometra izvan Vodica.

'Bio je sasvim normalan. Kasnije je pukao'

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šibenska policija izvijestila je danas kako nastavljaju istragu tragičnog pokolja. Kako su rekli, obavit će niz dodatnih mjera i radnji kako bi povezali sve što se jučer odvilo u Šibeniku i Vodicama i kako bi utvrdili motiv zbog kojeg je Koloper ubio četvero ljudi. Uz to, obavit će se i obdukcija nad svih pet tijela kako bi se utvrdili uzroci smrti.

Kokoperov poznanik ispričao nam je da se znaju još iz vremena dok je on bio električar i da su se družili u mlađim danima. 

VIDEO: ISTRAGA IDE I DALJE Policija objavila nove detalje Koloperova pokolja u Šibeniku

- Bio je sasvim normalan čovjek, sto posto. Otvorio je firmu u svojoj kući i imao pekaru gdje je mladež kupovala bureke, peciva.. Trebao je na tome ostati i ne ići u proširenje posla. Upao je u dugove, a htjeli su mu oduzeti imovinu. Pukao je. To pukne u glavu kao da vrag s tobom komandira, dođe samo od sebe. Znam to jer sam i sam proživio nešto slično, krivo su me optužili i bio sam pod strašnim pritiskom pa sam napravio nešto zbog čega sam završio dvije godine u zatvoru - rekao nam je Šibenčanin koji je htio ostati anoniman.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • morioni 01.02.2021.

    Jel papa pokrenuo proces beatifikacije?

  • AnteVukelić 01.02.2021.

    Bolji od kruha? Koliko je puta rekao supruzi da u sebi nema ni trunke ljudskosti?

  • Roci 01.02.2021.

    Nista cudno,covika pritisli i presvrsnija, puka mu film.Niko nikog ne ubija bez razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare