To je to što me zanima!

Radoslav Artuković traži očeve posmrtne ostatke

Potaknut izjavom predsjednika Ive Josipovića kako svatko ima pravo na svoj grob, sin Andrije Artukovića taži posmrtne ostatke svog oca
Vidi originalni članak

Potaknut izjavom predsjednika Ive Josipovića kako svatko ima pravo na svoj grob, sin Andrije Artukovića taži posmrtne ostatke svog oca koji je u bivšoj Jugoslaviji osuđen na smrt zbog ratnog zločina. Ni 22 godine nakon očeve smrti, Radoslav ne zna gdje je pokopan, a želi ga pokopati uz majku u Hercegovini, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BrankoStojković 10.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pravdazahrvatsku 27.06.2010.

    Ako se može znati za grob onog zločinca tite, koji je pobio više svog naroda nego što je Artuković svih, onda bi se trebalo znati i gdje je Artuković i da ga njegova obitelj sahrani kako oni žele.

  • dalmatinac123456 27.06.2010.

    pogledaj što su digli glavu djeca partizančina prvoboraca . više je ono smeće od šita pobilo nedužne djece nego što su pobili švaba . gospodine u potpunosti podržavam vašu odluku da pokušate pronaći kosti vašeg oca ! veći zločin su počinili onih koji su ga osudili ,a za to su još i ugodno živjeli na račun kugoslavije i njenih kugokomunista .... al svaki dan ih je sve manje \"ipak priroda čini svoje \"

Komentiraj...
Vidi sve komentare