To je to što me zanima!

Radovi na mostu kopno-Čiovo mogli bi početi već u prosincu

Narodne novine objavile su javni natječaj Ministarstva prometa za projekt vrijedan 32 milijuna eura. Ovo je prvi takav projekt koji će biti financiran iz EU fondova
Vidi originalni članak

Objavljen je natječaj za izgradnju mosta kopno-otok Čiovo čija će se izgradnja financirati novcem iz EU fondova. Javno nadmetanje za natječaj će trajati do početka listopada 2014. godine. Ovo je prvi veći projekt Hrvatskih cesta d.o.o za koji će se koristiti sredstva EU. 

Ukupna vrijednost izgradnje mosta i pristupnih cesta procijenjena je na 32 milijuna eura, a izgradnja bi trebala trajati dvije godine, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. 

Ovaj projekt je u visokoj fazi pripremljenosti i prepoznat je kao prioritet jer ispunjava tri ključna kriterija; sigurnost, smanjenje zagušenja, odnosno uklanjanja uskih grla i mobilnost, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • marica-maca 20.08.2014.

    Samo da ne ostane na papiru.

  • POTPEC 19.08.2014.

    Mogu početi odma, a kad će završiti.

  • bajica1009 19.08.2014.

    Smeta vam što pokreće gradnju mosta a to vaši nisu napravili za 8 godina vlasti sa partnerima kojima su pogodovali i zakonima koje sada ne poštujete stvarno ste ................

Komentiraj...
Vidi sve komentare