To je to što me zanima!

Radovi nisu gotovi pa učenici idu na nastavu u župni ured

Najveća riječka škola postala je naša najveća sramota, tvrde ljutiti roditelji. Obnova škole trebala je završiti do 1. veljače, a neće do jeseni jer izvođač nije sve platio
Vidi originalni članak

Obnova Osnovne škola Srdoči stala je jer izvođač, tvrtka iz Slavonskog Broda, nije platio svojim podizvođačima, tvrdi ravnatelj najveće riječke škole Ivan Vukić. Trebala je završiti 1. veljače, a neće do jeseni. Prvašići na nastavu idu u župni ured. 

- Zimus župnik nije dopustio da se uključi grijanje i djeca su se razboljela. Samo ih je osam bilo na nastavi. Tamo su ceste uske, nema semafora, a na tjelesni hodaju 700 metara do školskog igrališta. Curicu je udario auto, nasreću, s lakšim posljedicama - rekli su roditelji koji su se u subotu okupili pred nedovršenom školom i dodali kako djeca drugih i trećih razreda busom idu na Zamet i to stalno popodne. Mjesecima nisu imali tjelesni. Ostali putuju u centar grada.

Vođa radilišta Siniša Vasiljević nije se javljao na mobitel. Na zahtjev ogorčenih roditelja ravnatelj je za četvrtak sazvao sastanak s predstavnicima grada i nadležnim institucijama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • diba_1 14.05.2012.

    mogli bi u Sanaderovu kuću ,dovoljno je velika za školu, a i kupljena je od državnog novca.

  • brnado 14.05.2012.

    a jel svećenik opasan za dicu?? kad svećenik ućini loše ,pasljba ,kad ućini dobro paljba ..pa ko ovome narodu more ugoditi ...pa i grijanje triba platiti, di je ravnatelj ,šta nije platija...

  • Hrvoje Horvat 14.05.2012.

    moram priznat da mi je djete prvašić i da ide na nastavu u župni ured nebi mi bilo sve jedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare