To je to što me zanima!

Rakitje: Ranjeni muškarac je atentator na Z. Đinđića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sretka Kalinića (36) s dva je hica u trbuh ranio Miloš Simović (31). Njih dvojica optuženi su za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića
Vidi originalni članak

Muškarac (39) u utorak oko podne šetao se uz jezero u Rakitju. Prema njemu je potrčao drugi muškarac te tražio pomoć nakon čega se srušio. Muškarac koji ga je pronašao odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju. Ranjen je Sretko Kalinić (36). Sretka je ranio Miloš Simović (31), koji je u njega ispalio dva hica. Zagrebačka policija raspisala je za Milošem Simovićem tjeralicu te mole sve građane koji mogu o njemu dati bilo kakvu korisnu informaciju da se jave na broj 92. Kalinić je pripadnik Zemunskog klana, a on i Simović su od 2003. godine u bijegu jer su osuđeni na 30 godina zatvora zbog ubojstva srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Doznajemo kako je Sretko čim se probudio u bolnici policiji rekao da ga je upucao Miloš. To isto rekao je i prolazniku koji ga je našao. Blizu mjesta gdje su ranili Kalinića navodno su pronašli i Mercedes Cvetka Simića, čije su tijelo pronašli u zagrebačkom Jarunu prije nekoliko mjeseci. Kod jezera su našli i hrvatsku putovnicu kojom se koristio ranjeni Kalinić. Ozlijeđenog Sretka su prevezli u Vinogradsku bolnicu u Zagrebu te ima teške tjelesne ozljede. Ranjen je u trbuh. Operirali su ga i izvan je životne opasnosti.

SRPSKI MEDIJI PISALI DA SE SIMOVIĆ KRIJE U RH
Beogradski dnevni list Press je prije nekoliko mjeseci pisao kako se Miloš Simović krije u Hrvatskoj. Naveli su kako se povezao s hrvatskim podzemljem te da radi za talijansku mafiju. Hrvatska policija navodno ima i podatke da se Simović povezao s najjačim mafijaškim skupinama u Hrvatskoj te da je pod njihovom zaštitom. Nadležni u Srbiji već sedam godina traže članove zemunskog klana.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • plavi cvijet 08.06.2010.

    Ako su osuđeni, valjda postoji i međunarodna tjetalica. Što li rade naše nadležne službe, to se ja pitam? Kakva li je naša sigurnost, a Srbija bi još mogla Hrvatsku optužiti da ih namjerno skrivamo.

  • dusansk 08.06.2010.

    Hrvatski mafijaši bježe u BiH i Srbiju a njihovi kod nas......razmjena šljam za još veći šljam.........Ovo treba prekinuti u korijenu....

  • stari mudrac 08.06.2010.

    zar nemamo dovoljno svojih govana ? što ta naša policija radi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare