To je to što me zanima!

Ramljak o stanju u Agrokoru: 'Mislim da sve ide prema planu'

I vrijeme i turistička sezona idu nam na ruku, rast prehrambenih kompanija je značajan. U tom dijelu vidimo pozitivne pomake. Konzum još čeka dodatno restrukturiranje, rekao je Ramljak
Vidi originalni članak

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak uoči sjednice Vlade je ispred Banskih dvora na novinarsko pitanje kako je zadovoljan odrađenim poslom prva tri mjeseca u Agrokoru odgovorio je kako misli da sve ide prema planu.

- I vrijeme i turistička sezona idu nam na ruku, rast prehrambenih kompanija je značajan. U tom dijelu vidimo pozitivne pomake. Konzum još čeka dodatno restrukturiranje. Na tome sad radimo i do kraja godine očekujemo da ćemo biti na pozitivnoj nuli - rekao je Ramljak dodajući i kako za sada ne može reći koliko će na kraju biti otpis dugova.

Na kritike roll-up modela rekao je da postoji odluka suda kako je taj model sukladan zakonu te da ni on ni najveći kritičar Goranko Fižulić nisu tu da tumače Zakon.

- Banke koje sudjeluju u tom kreditu sigurno imaju dobre pravne savjetnike - istaknuo je Ramljak, a pitanje zašto Sberbank ne sudjeluje u novom kreditiranju nije želio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • dragan1967 02.08.2017.

    On je Superman .. ulovio je agrokorove uzde ..

  • 01.08.2017.

    A todoričeva kokoš nosi rolex na ruci, a dobavljači bi trebali to platiti??? Ma bojkotirati konzum i sve agrokorovo, brzo ce propast, a onda kada čaći ne bude dosta, pobit će se međusobno. Svaka firma koja je pod Agrokorom, može samostalno raditi i biti u pozitivi. A pod Agrokorom, servisom za čudne ljude čudnog imena, teško, jer neutaživa je ta pohlepa čudnovatih kljunaša koji svakim izborima na čudan način pobjeđuju i prave se spasiocima. Do sada su spasili samo one koji su pobjegli iz države i našli posao u tuđini.

  • 01.08.2017.

    A čijom glavom ti misliš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare