To je to što me zanima!

Ramljak želi Zvonimira Mršića za savjetnika u Agrokoru?

Iako se bivšeg šefa Podravke spominjalo kao mogućeg SDP-ova kandidata za premijera, čini se da on neće u politiku, trebao bi pomoći izvanrednoj upravi koncerna
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić trebao bi se pridružiti timu Ante Ramljaka u Agrokoru.

Pored utjecajnog SDP-ovca Mršića, vladin povjerenik Ramljak u ponedjeljak bi trebao predstaviti još nekoliko kadrovskih pojačanja.

Kako piše Večernji list, Ramljaku je cilj ojačati operativni dio poslovanja. Mršić bi trebao biti imenovan savjetnikom za prehrambeni sektor koji je trenutačno u fokusu, kako izvanredne uprave Agrokora tako i dobavljača. Mršić se već spominjao u kombinacijama za Agrokor. Prije nekoliko mjeseci nagađalo se kako bi upravo on mogao preuzeti taj koncern. No na to je mjesto došao Ante Ramljak.

Podsjetimo, Mršić je u veljači otišao s čelne pozicije u Podravci. Nedavno ga se spominjalo i kao mogućeg SDP-ova kandidata za premijera, ali čini se da će ostati u biznisu. Jedna struja u SDP-u, nezadovoljna stanjem u stranci, htjela ga je vidjeti na čelu stranke umjesto Davora Bernardića. Mršić iza sebe ima i uspješnu karijeru gradonačelnika Koprivnice. Na čelu grada uživao je veliku popularnost... Dok Ante Ramljak pojačava tim, potpredsjednica Vlade Martina Dalić u petak se na marginama gospodarskog foruma u Sankt Peterburgu sastala s Hermanom Grefom, predsjednikom Uprave Sberbanka. Gref je novinarima rekao kako će se razgovori s hrvatskom Vladom nastaviti, ali i upozorio da ona provodi aktivnosti koje potkopavaju prava kreditora i dogovore s njima. Ruski bankar smatra kako odluka hrvatske Vlade o Agrokoru potkopava investicijsku klimu u Hrvatskoj     

Idi na 24sata

Komentari 84

  • kizo1007 07.06.2017.

    Ramljak slaže ekipu za partiju belota, jer ionak nemre niš korisno napravit bez para

  • 04.06.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 04.06.2017.

    Buduci premijeru, ne budi lud! Sad kad vidi da nemoze i nezna te da je voda blizu grla, zeli uvuci sdp i prikazati ga jednako neuspjesnim i losim kao hadeze i on sam !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare