To je to što me zanima!

Raskol radikala: Šešelj iz ćelije smijenio T. Nikolića

Srbija: Radikali su se podijelili na dvije frakcije, a Nikolić je podržavao potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije Europskoj Uniji
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić sinoć je dao ostavku. Nikolić više neće biti ni predsjednik kluba zastupnika u beogradskoj skupštini. Kako saznaju "Novosti" Vojislav Šešelj koji je formalno predsjednik te stranke iako je u haaškoj ćeliji, poručio je svojim pristašama da ne ulaze u nikakve koalicije sa Borisom Tadićem i ne potpisuju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju s Europskom unijom. Nakon sinoćnjeg sastanka radikali su se podijelili u dvije frakcije, a Nikolić je odlučio dati ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zamet 06.09.2008.

    navodno mu prijete obitelji.neka malo vidi kako je kada je obitelj u pitanju.dao bog da se prijetnje obistine da vidi kako je onima koje su njegovi četnici unesrećili.

  • Glavni frajer 06.09.2008.

    A dobro je to. A taj Šešelj, iako je budaletina teška, mislio sam da je mudriji, jerbo bezveze je napravio dvije frakcije, no pošto se radi o šugavim četnicima, i zločincima, njihovo djelovanje bi trebalo zabranit, jer su to budaletine teške.

  • sussi 06.09.2008.

    jadni radikali kad su pustili da im jedan zatvorenik rukovodi , on nikad neće izaći iz zatvora .

Komentiraj...
Vidi sve komentare