To je to što me zanima!

Raskomadao kćer i zakopao je u šumi: 'Uvrijedila mi je ženu'

Hasan je mladu trbušnu plesačicu brutalno ubio nakon burne svađe, tijekom koje je, kako je rekao policiji, Didem uvrijedila njega i njegovu ženu. Ubio ju je nožem kojim inače reže kebab
Vidi originalni članak

Turski kebab majstor zadavio je i raskomadao svoju kći jednim od ogromnih noževa koje upotrebljava na poslu. Hasan Uslu uhićen je nakon što su dijelovi tijela 32-godišnje Didem pronađeni zakopani u šumi u Kesanu u Turskoj.

Hasan je mladu trbušnu plesačicu brutalno ubio nakon burne svađe, tijekom koje je, kako je rekao policiji, Didem uvrijedila njega i njegovu ženu. Najprije ju je zadavio pa s ogromnim nožem raskomadao. Dijelova tijela stavio je u zamrzivač da bi ih kasnije u ruksaku odnio u šumu i zakopao. Kada je bio gotov, zamrzivač je prodao trgovini s polovnim stvarima.

Stravičan zločin je otkriven nakon što je pronađena ruka plesačice, zamotana u novine. Policija je uz pomoć pasa tragača pronašla i druge dijelove tijela.

Ubrzo nakon toga policija je uhitila oca, majku Sati Uslu i mlađu sestru Ozlem, koja je naknadno puštena. Hasan je sve priznao i pokazao policiji sve lokacije na kojima je zakopao dijelove tijela, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zgbzagreb 22.01.2019.

    Ma nije muslimanska kultura uopce patrijahalna i postuje zivot, a narocito zene. Zasto im zabraniti Europu? Ma nema potrebe. Znaci covjek nije bio na drogama ili lud, on je bio uvrijedjen.

  • fiondica 22.01.2019.

    To su te kulture i tradicije koje naseljavamo u Europu. On(i) ni ne misli(e) da je to nešto loše. Trasicionalna smakjuca zbog nečega što se smatra sramotom su njima normalna. Njima nije jasno, šta nama nije jasno...pa mi samo "welcomajmo". Ruralna sela u turskoj su ista kao i ovi još malo radikalniji malo istočnije.

  • kegla 22.01.2019.

    Čipšeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare