To je to što me zanima!

'Raskomadat ćemo vas': Drugi satirički tjednik dobio prijetnje

Najveći francuski satirički tjednik Le Canard Enchaine u svom novom broju piše kako su primili prijetnju smrću svega dan nakon napada na Charlie Hebdo
Vidi originalni članak

Najveći francuski satirički tjednik Le Canard Enchaine (Okovani patak) u svom novom broju piše kako su primili prijetnju smrću dan nakon napada na Charlie Hebdo, drugi satirički tjednik, u Parizu. U e-mailu koji su primili 8. siječnja, navodi se, piše "Na vas je došao red", a novinarima se prijeti da će ih se raskomadati sjekirom, prenosi The New Zealand Herald.

U novinama piše kako je s obzirom na kontekst sigurnost pojačana te je policija otvorila istragu.

La Canard Enchaine osnovan je 1915. godine, a s tiražom od gotovo pola milijuna primjeraka mnogo je popularniji od Charlie Hebdoa, koji ima tiražu od 60.000 primjeraka. Poznat je po reportažama o političkim i poslovnim krugovima i istraživačkim tekstovima o skandalima, a sadrži i šaljive tekstove i karikature.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 14.01.2015.

    Tamo gdje se razlike ne mogu premostiti, gdje se narodi ne mogu pomiriti, treba izgraditi ZID. Lijepi, veliki, zid. Multikulturalnost i suživot je moguć očito sa većinom naroda, a sa nekima baš i NIJE. E, onda tu ide zid. I doneviđenja.

  • AntonTrdić 14.01.2015.

    pocinje ocito era mracnog doba i terora

  • jovoslav 14.01.2015.

    terorizam ne podrzavam ali temelj svega toga treba naci i krenuti od tuda, a sloboda govora mora imati i granice,ismijavati muhameda i krista i alaha mislim da nema potrebe i svemu tome takocer treba imati granicu a sljedece je mozda i ismijavanje pape gdje je peder pa tako svaki sljedeci koji pogine nije mi ga ŽAO

Komentiraj...
Vidi sve komentare