To je to što me zanima!

Raskrinkani su: Otkrivamo sve tajne rata Kolinde i Plenkovića

Novi Express otkriva sve tajne motive rata koji već dulje tinja između Kolinde i Plenkovića. Gazda je jedan, a koji je drugi? Tjednik Express zna!
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović nedavno je u Sočiju, piše novi Express koji je od danas na svim kioscima, igrala u bojama suparničkog tima. Kojeg, otkriva Ivan Pandžić, opisujući i drugi razlog dramatičnog razlaza predsjednice i premijera...

U svakom slučaju, pomirenje neće biti jednostavno, tim prije što i premijer i predsjednica zastupaju prilično različite političke interese. Makroekonomist Velimir Šonje objašnjava zašto je Hrvatska u ekonomskom smislu prepuštena sreći, dok joj se strukturni deficit povećava. Otkrivamo hoće li Ivan Vrdoljak ući u Vladu ili će postati direktor nekog javnog poduzeća. Analiziramo kako se gazda Todorić, muljajući i iznoseći istine, poluistine, tričetvrtistine ili neistine, izvukao i predriblao državu. Otkrivamo i kako su svršili diplomati nepriznate Katalonije u Zagrebu. Nevesela im je sudbina!

U Expressu je ovoga puta na redu satirički prilog Satirikon, opako ismijavanje svega postojećeg, etabliranog, uvaženog, poštovanog i cijenjenog u ovoj državi, a katkad i široj regiji. Manca Košir, ugledna slovenska novinarka i sociologinja, koja je u legendarnoj “Brezi” glumila Janicu, otkriva kako je Tito bio oduševljen filmom pa joj je pokazivao vilu na Brijunima, čak i spavaću sobu. Stari muljator, tko zna što mu se sve motalo po glavi, znamo mi njega. U Expressu pišu Klauški, Lilić, Mlakić...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • cimerrr 11.11.2017.

    Kolinda dobro govori,ali ona ne može ništa,njene ovlasti su mizerne. Kod nas je osnovni problem neobrazovano i primitivno stanovništvo. Podjela na plave i crvene koji uporno glasuju za svoje dok Hrvatska tone sve dublje. Porezi su sve veći i brojniji,sirotinje i bijede je sve više,samim tim i kriminala te opće nesigurnosti. Mladi se spašavaju iz nasukanog broda,starci umiru,a Hrvatska se prazni. Fantazije da će nas oni koji su nas doveli u krizu,izvući iz nje ni nakon 30 godina propasti nisu izašle iz priprostih glava.

  • Michelangelo 10.11.2017.

    Mene zanima što su oni konkretno napravili za ovu zemlju i za ovaj narod a da je pozitivno!!Ime samo jednog jedinog političara navedite i to što je konkretno fizički i intelektualno napravio(a da nije ukradeno)!!

  • 10.11.2017.

    Oni su samo uigran tandem za manipulaciju narodom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare