To je to što me zanima!

Rastrojeni muškarac bacao tisuće eura na ulice Pule?

Istarska policija nema zaprimljenu prijavu o ovom događaju. Iako je policijska patrola obišla 'mjesto događaja', kao ni zaštitar FINA-e nisu ništa vidjeli
Vidi originalni članak

Nepoznati, vidno rastrojeni muškarac počeo je oko podneva iz torbe u neposrednoj blizini pulske zgrade Fine bacati novac po ulici, objavili su neki mediji. Prema njihovom pisanju, muškarac je bacio nekoliko tisuća eura, a vjetar je novčanice razbacao stotinama metara uokolo. Mnogi vozači eure su nalazili i na vjetrobranskim staklima, a najbolji 'ulov' imala su djeca koja su se ubrzo okupila oko 'darežljivog' muškarca.
- Istarska policija nema zaprimljenu nikakvu službenu prijavu u ovom događaju, kazala je Nataša Rogić iz policije. Policijska patrola obilazila je 'mjesto događaja', a niti čuvar iz FINA-e, niti djelatnik na naplati parkinga u blizini Fine nije ništa vdio.
- Ne znam, stvarno ništa o tome, ali mislim da se to doista dogodilo, svi bi trčali po pare. Ako je tako bilo, žao mi je što nisam uhvatio koju novčanicu, kazao je jedan Puljanin koji je sjedio u obližnjem kafiću.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • angel7 06.08.2008.

    a di sam ja bila za to vrijeme?!

  • zeljko_ri 06.08.2008.

    Dragi Riječani,sjetite se i vi ponekad po Korzu... )

  • almica82 06.08.2008.

    uh gdje sam ja bila!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare