To je to što me zanima!

Ratko Mladić čuva ovce u brdima i teško je bolestan?

Navodni bivši tjelohranitelj Ratka Mladića ispričao je novinarima Kronen Zeitubga da se Mladić krije u Makedoniji. Informacije želi prodati Haagu
Vidi originalni članak

Austrijske novine Kronen Zeitung objavile su da se Ratko Mladić krije u jednom starom Titovom bunkeru na granici s Makedonijom. To im je, navodno, ispričao anonimni 43-godišnji Srbin iz Beča, koji je nekada radio kao Mladićev tjelohranitelj. Mladić, prema njemu, čuva u brdu 150 ovaca, a Mladića, pak, čuvaju 200-tinjak do zuba naoružanih vojnika elitnih postrojbi. Bivši tjelohranitelj još je samo otkrio da je Mladić teško bolestan i gotovo na samrti. Ostalo ne želi ispričati, jer informacije koje ima želi unovčiti. S predstavnicima Haaškog suda već se sastao, no još nije ništa dogovorio. Novac je zatražio prije davanja informacija, pa Haag, kaže, nije pristao na takav aranžman.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 05.08.2008.

    Koja ideja. Kroz par dana ce rec da je umro, a on se lijepo negdje sunca. A ovi sto ga cuvaju ,bolje da cuva svaki svoju ovcu i jos bi ih ostalo 50 da cuva njega. I previse.

  • smuc 05.08.2008.

    Pa ima logike di če čoban nego među ovce.

  • almica82 04.08.2008.

    ma onaj koji je to izmislio je garant bio napusen....

Komentiraj...
Vidi sve komentare