To je to što me zanima!

Ratko Mladić navodno se udebljao deset kilograma

Srpska tajna služba VBA pretresla je tri liječničke klinike u kojima pregledavaju Mladića. Liječnici znaju njegovo stanje, a Blic tvrdi da je 10 kg deblji
Vidi originalni članak

Mladićevo je zdravlje ozbiljno ugroženo i on zbog toga periodički odlazi na sistematske preglede. Danas je deset kilograma teži no prije sedam godina, kad je zadnji put viđen u javnosti, tvrdi beogradski dnevnik Blic, pozivajući se na izvore iz srpske Vojne obavještajne službe VBA. Ratko Mladić ima ozbiljnih teškoća i sa srcem i krvnim tlakom. VBA legitimno kontrolira vojne bolnice, ali prema napisu u Blicu, njihovi su se djelatnici zadnjih dana navodno zaletjeli i prema tri privatne klinike. Osobito su im bile sumnjive one na kojima honorarno rade liječnici s VMA-e. Ta se metoda pokazala djelotvornom u slučaju odbjegloga generala bosanskih Srba Zdravka Tolimira, kojeg su srpski policajci uhitili nakon liječničkog priznanja da je Tolimir njihov pacijent.
Tolimir je bio jednostavniji slučaj jer je teški bolesnik, pa mu je liječnička njega trebala svakodnevno. Ista skupina liječnika sumnjiva je i u Mladićevu slučaju, no on se u klinikama pojavljuje znatno rjeđe pa je i uhićenje teže.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skocibuha 22.12.2007.

    Pa stvarno ste vi Hrvati naivni! Pa zar ne vidite da je to jos jedna srpska igra za medjunarodnu zajednicu, sud u Hagu itd. Vjerojatno su obecali \"uciniti sve\" da \"lociraju,uhite i deportiraju\" Raleta do 31.12.2008 i kao \"sada ga traze\" u bolnicama, ali ga ne mogu naci???!!!???!!! Svaka cast Srbima:Tako se igra igra sa \"principijelnim europljanima, BELOSVETSKIM VUCIBATINAMA I OLOSU\". A ne kao nasi \"vrli i umni politicari, ponos roda svoga\".

  • sweet_1 21.12.2007.

    svinja debela..pa mislim ionako su svinje srpska posla!!..

  • čiča555 21.12.2007.

    krmak tovljeni... dabogda ga triput na dan strefilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare