To je to što me zanima!

Ratni invalid išamarao liječnika u čekaonici gospićke bolnice?!

Neslužbeni podaci govore kako je do incidenta došlo kada se pacijent iz Gospića, čekajući na red za pregled na Odjelu radiologije, požalio doktoru na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni invalid
Vidi originalni članak

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave ličko-senjske Maje Brozičević, muškarac (1969.) iz Gospića je nakon verbalnog duela nekoliko puta udario zaposlenika bolnice (1973.) i nanio mu lakše tjelesne ozljede, piše Novi list.

Neslužbeno, do incidenta je došlo kada se pacijent iz Gospića, čekajući na red za pregled na Odjelu radiologije, požalio doktoru na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni vojni invalid koji od ranije ima mnoge zdravstvene probleme. Navodno mu je tada doktor rekao „na red ćeš onda doći zadnji“, počela je svađa, nakon čega je izbila tučnjava.

SVE PRIJAVILI POLICIJI Maskirani pred vratima sedam članova Skupštine Dinama: '20 ih je došlo, dobili smo i poruke'

Novi list piše kako je riječ o dr. Antonu Krniću, koji je već imao problema zbog svojih objava na Facebooku. 

On je, naime, nakon potresa u Petrinji prozvao navijače koji su krenuli pomoći stradalima, a među njima i BBB Gospić.

- Kojekakvi mamoni i (polu)delinkventi koji u Isusovoj dobi i stariji žive s roditeljima, ili su financijski ovisni o njima, ili o državi, koji ustaju oko podne da bi cijeli dan umirali od dosade i besmisla i pravili štetu naokolo - upravo su ovakve katastrofe za njih idealne da bi tobož bili korisni, a poslije tražili da im se zasluge priznaju, iskali kojekakve privilegije na duge pruge... ništa nova, ništa nova... - dio je statusa kojeg je tada objavio.

Zbog statusa je bio i sankcioniran u svojoj bolnici.

U BRIXTONU Dječak (16) vozio se na biciklu, a onda su ga izboli nožem - bespomoćno je dozivao 'mama'

Upitana o ovom događaju ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić nije htjela komentirati slučaj jer je sa svime upoznata policija i Prekršajni sud u Gospiću.

U Prekršajnom sudu u Gospiću hrvatski branitelj i ratni vojni invalid je potom kažnjen sa novčanom globom.

Idi na 24sata

Komentari 238

  • Malihrvat1275 01.03.2021.

    Samo jedan bio u krivu i to ovaj koj ga jače nije zašamaro

  • Joza Prezaduzeni 28.02.2021.

    Tak ti je to kad dojdes gosponu Doktoru praznih ruku.Da Hipokrat vidi svoju djecu digao bi ruku na sebe

  • Oksimoron_1 28.02.2021.

    Nikoga neću vrijeđati. Nekada su borci i prvoborci imali svugdje prednost, privilegije....sada branitelji imaju isto privilegije; zašto on misli da je njegova bol jača i gora od boli svakog drugog čovjeka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare