To je to što me zanima!

Ratni zapovjednik Srebrenice Naser Orić uhićen u Ženevi

Učinjeno je to na temelju tjeralice Srbije koja ga, zajedno s Hakijom Meholjićem, traži zbog sumnje da je počinio krivično djelo ratnog zločina nad Srbima
Vidi originalni članak

Ratni zapovjednik Srebrenice Naser Orić uhićen je na ulazu u Ženevu, objavio je Klix.ba. Učinjeno je to na temelju tjeralice Republike Srbije koja ga, zajedno s Hakijom Meholjićem, traži zbog sumnje da je počinio krivično djelo ratnog zločina nad srpskim stanovništvom u Srebrenici 1992. godine.

Orića su uhitili na putu za Švicarsku gdje je trebao prisustvovati obilježavanju dvadesete godišnjice genocida u Srebrenici koje su nad muslimanskim stanovništvom počinile snage Vojske Republike Srpske pod zapovjedništvom Ratka Mladića. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • mikac61 12.06.2015.

    srbi su najhumaniji narod na balkanu ,to sto je milosevic napravio sranja to je drugo ...ali to je neuporedivo s brojkama ubijenih ljudi u jasenovcu za koje nikad niste odgovarali ,ali dace bog i vama kraj doci !

  • diego_1 11.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • boskobuha 11.06.2015.

    čovjek je imao suđenje u Haagu i oslobođen je za te optužbe. Mozda ga srbi optuže da je on pobio oko 8000 bosnjaka u Srebrebrenici !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare