To je to što me zanima!

Ravnatelj KBC-a za 24sata: Naš pacijent ima kemijsku ozljedu jednjaka, policija dalje istražuje

Riječka bolnica objavila je kako imaju pacijenta pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka koji se nalazi u stabilnom stanju
Vidi originalni članak

Primili smo pacijenta pod sumnjom u kemijsku ozljedu jednjaka. On je sad stabilno, a sve oko okolnosti događaja koji su doveli do njegove ozljede je preuzela policija - rekao je za 24sata Alen Ružić, ravnatelj KBC-a Rijeka.

Na pitanje je li bilo još takvih slučajeva, ravnatelj je rekao da nije.

- Jedino nam se taj pacijent javio s takvom ozljedom - rekao nam je ravnatelj Ružić.

Podsjetimo, policija je potvrdila da je prošlu subotu dobila dojavu da je u Rijeci čovjeku pozlilo u kafiću tijekom konzumacije pića. Potom je riječka bolnica objavila kako imaju pacijenta pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka koji se nalazi u stabilnom stanju.

DOJAVA U STUDENOM Policija potvrdila: 'Čovjeku je pozlilo tijekom konzumacije pića u Rijeci. Istražujemo dalje'

U ponedjeljak navečer društvene mreže u Hrvatskoj preplavile su poruke u kojima upozoravaju ljude da ne piju sokove i vode jednog poznatog proizvođača. I na našu adresu došle su desetke poruka istog sadržaja u kojima tvrde kako su ljudi u bolnici zbog spaljenog jednjaka. U porukama se spominje da su slučajevi zabilježeni u Rijeci, Osijeku i drugim mjestima. Policija još istražuje cijeli slučaj.

Tijek događanja iz minute u minutu pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • žuja je zakon 07.11.2023.

    Da , prvo strašite ljude kaznama zatvora i tisućama eura. Sramite se.

  • Apokalipsa2023 07.11.2023.

    Kao i onaj slucaj prije mjesec dana kada je covjeku jednjak izgorio od mineralne a na racunu samo sta su jeli a pića nema i brzo sklonili sa stola.tj sakrili !! Znaci znaju sta je u toj boci bilo !! Da je bilo normalno ta boca miberalne bi ostala na stolu kao dokaz sta je covjek popio !!  Zasluzuju zatvor zbog unistavanja dokaza ali posto u nas pravosuđe ne funkcjonira nitko za nista ne odgovara !!!  I za ovaj slucaj sto ne objave istinu sta je pio !! Sve kriju !! 

  • scarface13 07.11.2023.

    Znaci ne objavljuju o kojem je picu rijec,tako da narod moze i dalje konzumirati to smece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare