To je to što me zanima!

Ravnatelj policije o incidentu na Platku: 'Sudionici su imali do 2,9 promila, ali ne i počinitelji'

Ravnatelj policije Nikola Milina kaže da je zadovoljan učinkovitošću hrvatske policije i da nije bilo nikakvih zataškavanja. Policija nema odmah cijelu sliku o incidentu jer najprije mora prikupiti sve činjenice, objašnjava
Vidi originalni članak

Nema tu nikakvog misterija, policija je odmah privela tri osobe, prikupila sve činjenice i dokaze. Policija nema odmah cijelu sliku o događaju koju sad imamo, rekao je glavni ravnatelj Policije Nikola Milina za Dnevnik.hr o incidentu na Platku.

Na pitanje zašto je policija izdala prekršajne a ne kaznene prijave, Milina odgovara kako je nedvojbeno da se radi o prekršaju javnog reda i mira.

DIVLJAŠTVO Iscurila nova snimka tučnjave na Platku: Čovjek u bijeloj jakni sve započeo, zadao prvi udarac

Kaže kako nije bilo nikakvog zataškavanja, da je glasnogovornica PU primorsko-goranske na više je usmenih upita ponovila kako se provodi istraga.

U Rijeku, navodi, nije poslan nikakav nadzor, a kaže i kako se ovakvi prekršaji u Hrvatskoj događaju svakih sat vremena. Dodaje da je zadovoljan učinkovitošću hrvatske policije, a otkrio je i detalje o koncentraciji alkohola u krvi među sudionicima.

- Najveća izmjerena koncentracija je 2,90 promila u krvi, ali to je među sudionicima, a ne počiniteljima - rekao je Milina za Dnevnik.hr.

'NEMAM ŠTO SKRIVATI' Pročelnik HGSS-a Rijeka: 'Čuo sam da postoji i druga snimka koja opisuje kako je sve počelo'

Milina je komentirao i snimku obijesne vožnje iz Nove Gradiške koja se proširila društvenim mrežama, a u kojoj je teže ozlijeđen vozač (17) te lakše ozlijeđen suvozač (16).

- Tek će se utvrditi je li ovo bilo prvi put da su ovako nešto napravili. Zasad znamo da su oni to napravili bez znanja roditelja. Ovim putem apeliram da svi damo doprinos da smanjimo stradavanja u prometu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • yocko 04.02.2023.

    E Milina o tvojoj policiji bi se dalo pričati na dugo i široko sam sve znaš samo lažeš narodu,sada za koji dan ti bude izašlo van sve o tebi i tvojoj policiji.

  • VladimirPeričić 04.02.2023.

    Prevedeno,znači da oni koji su izazvali prekršaje u prometu.Sa smrtonosnim posljedicama,olakotna mu je okolnost,što je bio pian,pljuuuucccc...!!!

  • Oksimoron_1 04.02.2023.

    Znači, ako popiješ koje piće, gledaš svoja posla, nisi opasan za nikoga, ali imaš xy promila, pa te neka bagra prebije, ti si kriv??!! Moguće je; u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare