To je to što me zanima!

Ravnateljica Klasične: 'Nismo izdali upozorenje nastavnici matematike zbog više ocjene'

Ravnateljica Klasične gimnazije u Zagrebu izjavila je da upozorenje nastavnici matematike, koja je povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike, nije izdano zbog te ocjene, nego na temelju nadzora
Vidi originalni članak

Ravnateljica Klasične gimnazije u Zagrebu izjavila je u srijedu da upozorenje nastavnici matematike, koja je povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike, od 23. kolovoza nije izdano zbog te ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.

Zbog velikog interesa javnosti moram dati pojašnjenje da je pisano Upozorenje na obveze iz radnog odnosa izrečeno 23. kolovoza 2022. proizašlo iz rješenja i prijedloga nadležnog prosvjetnog inspektora na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine i utvrđenih propusta u radu nastavnice, stoji u izjavi ravnateljice Zdravke Martinić-Jerčić dostavljene Hini.

AFERA 'DAJ PET!' Profesorica koja je podigla ocjenu Milanovićevu sinu dobila je opomenu pred otkaz...

Portal Telegram je objavio, a niz medija prenijelo da je profesorici matematike, koja je naknadno povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića nakon što je školu u nekoliko navrata kontaktirala prva dama Sanja Musić Milanović, izrečena opomena pred otkaz.

Mjeru profesorici matematike izrekla je ravnateljica Klasične gimnazije, a profesorica je ranije baš nju optužila kako je “ocjene podigla pod njezinim pritiskom”, naveo je Telegram.

Taj je portal naveo i kako pisano upozorenje u obliku opomene pred otkaz dolazi nakon nalaza prosvjetne inspekcije, u kojem je ravnateljici predloženo da izda pisano upozorenje nastavnici matematike.

Ravnateljica Zdravka Martinić-Jerčić izjavila je da upozorenje nastavnici matematike nije izdano zbog zaključne ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • revoltiranstoposto 26.08.2022.

    Navodni propusti za koje je profesorica matematike dobila opomenu su zapravo propusti same ravnateljice, a na koje je i sama poticala ili nije odradila svoju zadaću i obveze. Da ima imalo morala već je odavno trebala dati ostavku. Dobrim dijelom dgovoran je i sustav kojeg imamo. Podrška rofesorici matematike!

  • kajbiti 26.08.2022.

    Nego, jel malome ostala petica ili ? Jel se upisao di je htio? Novinari nemamo nikakve informacije. Da je nečiji drugo sin, sve bi smo do u detalje znali. Ovako niš. Ajmo malo više informacija. Jer da je ova htjela predsjednikovom sinu dati pet, dala bi mu bez ove pompe, nitko niš ne bi znao. Značiii, bio je pritisak. Sam je pitanje sa koje strane.

  • Opsjena 25.08.2022.

    Znači profesorici drugarska opomena a ravnateljici novi mandat. Živio poredak! Tipično za sve zatvorene sustave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare