Obavijesti

News

Komentari 9

Ravnateljica Klasične: 'Nismo izdali upozorenje nastavnici matematike zbog više ocjene'

Ravnateljica Klasične: 'Nismo izdali upozorenje nastavnici matematike zbog više ocjene'

Ravnateljica Klasične gimnazije u Zagrebu izjavila je da upozorenje nastavnici matematike, koja je povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike, nije izdano zbog te ocjene, nego na temelju nadzora

Ravnateljica Klasične gimnazije u Zagrebu izjavila je u srijedu da upozorenje nastavnici matematike, koja je povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike, od 23. kolovoza nije izdano zbog te ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.

Zbog velikog interesa javnosti moram dati pojašnjenje da je pisano Upozorenje na obveze iz radnog odnosa izrečeno 23. kolovoza 2022. proizašlo iz rješenja i prijedloga nadležnog prosvjetnog inspektora na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine i utvrđenih propusta u radu nastavnice, stoji u izjavi ravnateljice Zdravke Martinić-Jerčić dostavljene Hini.

Profesorica koja je podigla ocjenu Milanovićevu sinu dobila je opomenu pred otkaz...
Profesorica koja je podigla ocjenu Milanovićevu sinu dobila je opomenu pred otkaz...

Portal Telegram je objavio, a niz medija prenijelo da je profesorici matematike, koja je naknadno povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića nakon što je školu u nekoliko navrata kontaktirala prva dama Sanja Musić Milanović, izrečena opomena pred otkaz.

Mjeru profesorici matematike izrekla je ravnateljica Klasične gimnazije, a profesorica je ranije baš nju optužila kako je “ocjene podigla pod njezinim pritiskom”, naveo je Telegram.

Taj je portal naveo i kako pisano upozorenje u obliku opomene pred otkaz dolazi nakon nalaza prosvjetne inspekcije, u kojem je ravnateljici predloženo da izda pisano upozorenje nastavnici matematike.

Ravnateljica Zdravka Martinić-Jerčić izjavila je da upozorenje nastavnici matematike nije izdano zbog zaključne ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.