To je to što me zanima!

Rayshard je trebao ići kćeri na rođendan, ali ubio ga policajac

Brooks je imao tri kćeri, stare jednu, dvije i osam godina, te 13-godišnju pastorku. Njegova osmogodišnja kći trebala je u subotu imati rođendansku zabavu, ali njen tata nije dospio na nju jer je ubijen
Vidi originalni članak

"Imali su pripremljenu rođendansku proslavu za njegovu osmogodišnju kćer... S kolačima i svime, a mi smo ondje sjedili i razgovarali s majkom o ubojstvu njenog oca", rekao je obiteljski odvjetnik Justin Miller o ubojstvu Raysharda Brooksa, Afroamerikanca kojega je na parkiralištu restorana Wendy u Atlanti ubio policajac.

Brooks je imao tri kćeri, stare jednu, dvije i osam godina, te 13-godišnju pastorku. Njegova osmogodišnja kći trebala je u subotu imati rođendansku zabavu. Christine Maxouris je u subotu ujutro čekala odlazak na klizanje s ocem kako bi ondje zajedno proslavili rođendan, priopćili su obiteljski odvjetnici. No njezin otac se nikad više nije vratio kući. 

Objavljene su i službene snimke na kojima se vidi i kako se policajci bore s Brooksom te da je jednom od njih uspio oteti i elektrošoker. U trenutku kada policajci i Brooks nestaju iz kadra čuju se pucnjevi koje je ispalio policajac Garrett Rolfe.

Brooksova obitelj angažirala je odvjetnika L. Chris Stewarta koji je rekao za New York Times kako elektrošoker nije smrtonosno oružje pa tako, iako ga je Brooks ispalio prema policajcu, nema opravdanja za pucnjavu.

Istaknuo je i kako su policajci, nakon što je Brooks upucan, prvo navukli rukavice i pokupili čahure umjesto da su mu pružili prvu pomoć.

UBOJSTVO AFROAMERIKANCA Uznemirujuće snimke pokazuju kako policajci pucaju u Brooksa

Osim toga, rekao je za New York Times, nakon pucnjave mu pune dvije minute nisu provjerili puls. Brooks je naposljetku prebačen u bolnicu gdje je operiran i gdje je preminuo jer je ranjavanje bilo preteško.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • domek12 18.06.2020.

    sad je trenutak da upalite mozak a ne kad su neobicne bolesti u pitanju..ne odobravam ubojstvo ali oni koji su izveli ljude na ulice zele anarhiju prevrnuti ci im naopkacke cijele vrijednosti ovo im je razlog a zele anrahiju kaos bezvlade a njima ce se smijati kad iz ljude naprtave majmune

  • Vito1 15.06.2020.

    Dajte se usredotočite - ovdje pišete da je išao na rođendansku zabavu, a ubijen jer je spavao u autu. Tko tu koga vuče za nos???

  • OS98netko 15.06.2020.

    Imate pravo ameri samo.derite po ulicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare