To je to što me zanima!

Razbili izlog Mosta: 'Kamenom se ne može spriječiti napredak'

Ovakvi napadi samo potvrđuju koliko je važno nuditi i zalagati se za promjenu, koliko se neki promjene boje i koliko žele zadržati postojeće stanje. Neće im uspjeti, kazao je Petrov
Vidi originalni članak

Most je objavio da je netko razbio izlog njihovog ureda u Vinkovcima. Navode kako je to već treći put  u kratkom vremenu.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Noćas je već treći put u kratkom vremenu razbijen izlog ureda Mosta NL, jer se neki očito ne mogu pomiriti s činjenicom da su nakon 27 godina u Vinkovcima ozbiljno poljuljani. Na lokalnim izborima prije godinu dana u drugom krugu se kandidat Mosta NL Darko Posarić u rezultatu opasno približio kandidatu HDZ-HSU-BU, te za dlaku nije s trona izgurao favoriziranog kandidata.

- Ovakvi napadi samo potvrđuju koliko je važno nuditi i zalagati se za promjenu, koliko se neki promjene boje i koliko žele zadržati postojeće stanje. Neće im uspjeti. Kamenom i silom se ne može spriječiti istina, promjena i napredak - rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov o kamenovanju Mostovog ureda.

Upravo je u Vinkovcima na konvenciji Pokreta ostanka, Petrov istaknuo: 'Ako se ne budemo trudili ostvariti bolju Hrvatsku, ljudi će nastaviti odlaziti iz Slavonije. Zato s ovog mjesta poručujem da nije kasno krenuti u promjene i zadržati ljude, te im omogućiti da svoju perspektivu ponovno nađu u Hrvatskoj.'

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • škver 12.06.2018.

    Kukavice tako to rade u okrilju noći!

  • Usora1 12.06.2018.

    sramota, tko god da stoji iza tog barbarstva. no vidim puno hdz-trolova koji likuju, sdp-ovih manje je njima je trn u oku z.z.

  • Dr.VK 12.06.2018.

    samo iz Vinkovaca odselilo 10.000 ljudi, stvarno ne kužim kud su otišli kad nam je super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare