To je to što me zanima!

Razbojnik nakon pljačke rekao policiji da su mu ukrali Audi A3

Hrabri poštar: Svojim autom krenuo je za pljačkašima i usput dojavio policiji zločin. Razbojnici su motocikl ubrzo zamijenili autom, koji je vlasništvo mlađeg pljačkaša
Vidi originalni članak

Shvativši da su policajci vidjeli Audi A3 i da će lako otkriti čiji je, pljačkaši pošte u Kašini kraj Sesveta su se uspaničili. T. Ž. (22) i M. H. (35) ostavili su poštanske vreće s oko 730.000 kuna, pištolj i auto u dvorištu u Soblinečkoj ulici. No, mlađi je pljačkaš vlasnik Audija i morao je smisliti kako da se izvuče. Sinulo mu je. Otišao je u policijsku postaju i prijavio da mu je netko ukrao auto. Policajci nisu povjerovali, nego su "domišljatog" pljačkaša odmah uhitili. 

Dan poslije priveli su i M. H. Obojica su kazneno prijavljeni. Policija sumnja da su u četvrtak u 6.10 sati motociklom kojim se koristi M. H. došli pred poštanski ured u Kašini. Tamo su poštari upravo prebacivali vreće s novcem. Naoružan pištoljem, T. Ž. je skočio s motocikla i oteo vreće. Pobjegli su i ubrzo motocikl zamijenili Audijem. Dok su bježali, izgurali su policijsko vozilo u jarak.

Istražujući ovu pljačku, policija je razotkrila još jednu. Sumnjaju da je T. Ž. u siječnju s nepoznatim sudionikom opljačkao poštara u Klinča Selu. Tad su oteli oko 35.000 kuna.

Pljačkaši su u potjeri izgurali policijski auto u jarak pa pobjegli. Oba policajca samo su lakše ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stipo55 14.03.2011.

    kud idu pljačkat kad su specijalci , jbt

  • eurodiesel 13.03.2011.

    Licemjeri u Hrvata bi rekli: "pa zašto policija ne lovi prave kriminalce"??? Toliko se u nas Hrvata nakotilo lopova i toliko su postali uobičajena pojava da imaju svoje kaste, stupnjeve...kad policija lovi razbojnika on se još buni i kaže: ima i već id mene..i tako do beskraja!!

  • bananči 13.03.2011.

    a je to :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare