To je to što me zanima!

Razbojnik opljačkao poštu u Maksimirskoj i u bijegu je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac naoružan pištoljem jutros u 7.45 sati opljačkao je poštu u Mandrovićevoj u Maksimiru. Navodno bježi u bijelom VW Polu bez tablica...
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u petak ujutro blokirala sve izlaze iz grada zbog pljačke pošte u Mandrovićevoj ulici u Maksimiru. Maskirani razbojnik upao je u poštu nešto prije osam sati, naoružan pištoljem, kažu u zagrebačkoj policiji u kojoj je bilo troje zaposlenika. Zaprijetio ima je pištoljem, preskočio pult i ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna. Počeo je bježati, a zaposlenica je, navodno, trčala za njim pokušavajući ga zaustaviti.
Očevici tvrde da je pobjegao u bijelom Volkswagen Polu bez registarskih oznaka. Kažu da je razbojnik mršav i nizak te da je obučen u crno. Ista pošta opljačkana je prije dva tjedna kada je zaposlenicama nožem zaprijetio nepoznati muškarac i odnio novac. Pošta nema zaštitara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • loly0 30.05.2008.

    pa kako nece ljudi krasti kad nemaju s cime placati kredite i kad nemaju nasi hrvatski gradani sta jest nego kopamo po bajama i trazimo boce da se nahranimo pa mora neko da poludi.

  • pasie 30.05.2008.

    Uuuuu...nes ti cuda sta je posta opljackana,kao da je to neznam sta..Vise se zabrinem kad prodju dva dana bez pljacki))

  • Keksolino 30.05.2008.

    Najjaci su mi sa tim \"dugim cijevima\" i \"zatvaranjem izlaza iz grada\". Pa policija je toliko maloumna da ne bi skuzili ni da je ovaj lopov otisao preko puta pošte u svoj stan spavat poslje pljacke. lol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare