To je to što me zanima!

Razgovarali o razvoju zemlje: Kolinda ugostila Bernardića

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika SDP-a Davora Bernardića, a, kako je priopćeno, razgovarali su o važnosti ponovne uspostave kulture dijaloga...
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u utorak predsjednika SDP-a Davora Bernardića, a, kako je priopćeno, razgovarali su o važnosti ponovne uspostave kulture dijaloga u političkome i medijskom prostoru Hrvatske te definiranju strateških ciljeva i vizije razvoja hrvatske države, o kojima bi postojalo suglasje dionika političkoga i javnog života.

Složili su se kako je jedno od takvih područja obrazovanje koje je nužno reformama modernizirati, te da ciljeve treba postaviti i u području obrane i nacionalne sigurnosti, vanjske politike i gospodarstva, kao i u ostalim područjima društvenoga i javnog života, navodi se u priopćenju iz Ureda predsjednice Republike.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • škver 08.02.2017.

    Ajme, ajme na što si spao!!!

  • Lun@ 777 08.02.2017.

    Bernandić ne može do Plenkya pa eto pokušava preko Predsjednice. Dobar pokušaj, samo ne vidim neke rezultate toga. Čini mi se da luta, ne može podići SDP na bolji rejting, sve kao da se urušava. Oporbu nitko ne doživljava. Inače poštujem Bernardića, mladog obrazovanog čovjeka. Negdje sam pročitala da je kao student još uzdržavao svog mlađeg brata. To pokazuje njegovu empatiju za potrebite.

  • kokaza10 08.02.2017.

    Meni je ovo prosipanje iz šupljeg u prazno, ne vidim tu ikakve namjere vladajućih da u rješavanje problema u zemlji zaozbiljno uključi i oporbu. To je velika pogreška svih vladajućih, interesi zemlje im nisu na prvom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare