To je to što me zanima!

'Razgovarao sam s Pupovcem, manjine su partneri HNS-a...'

Pupovac je potvrdio da na sastanak vladajuće koalicije neće doći, a rekao je i da je dogovoren sastanak s onim koalicijskim partnerima kojima je stalo do rješavanja otvorenih pitanja
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a, Ivan Vrdoljak, komentirao je novinarima o čemu je razgovarao na kavi s Miloradom Pupovcem, koji na sastanak vladajuće koalicije danas ne želi doći, javlja N1.

- I kolega Furio i kolega Milorad su sigurno sugovornici za HNS. Ja želim živjeti u zemlji gdje se svaka manjina osjeća sigurno i ravnopravno i zbog toga sam htio vrlo otvoreno razgovarati s njim. Razgovarali smo o daljnjoj suradnji, jer smo se više puta pokazali vrlo jednoznačni u stavovima po pitanju Istanbulske konvencije, Zakona o udomiteljstvu..., rekao je Vrdoljak.

KUŠČEVIĆ: VLAST JE STABILNA Pupovac: SDSS neće doći na sastanak vladajuće koalicije

- Manjine su uvijek bile partneri HNS-u, dodao je.

Upitan ucjenjuje li Pupovac Vladu svojim nedolaskom na sastanak, Vrdoljak je rekao da tu nema ucjene, nego je to pitanje dogovora.

- Razgovarali smo kojim smjerom društvo ide i da ne smijemo prijeći u građanske sukobe u mjeri u kojoj to Hrvatska ne zaslužuje, nego ih smirivati. Svatko od nas ima svoju obavezu dati doprinos društvu u kojem se ne smije dijeliti, rekao je Vrdoljak.

Podsjetimo, Milorad Pupovac potvrdio da na sastanak vladajuće koalicije neće doći predstavnici SDSS-a, a potvrdio je da je dogovoren sastanak s onim koalicijskim partnerima kojima je stalo do rješavanja otvorenih pitanja. Nije rekao kad i s kojim partnerima.

Nedugo potom, Pupovac je viđen na kavi s Vrdoljakom.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maki22 12.03.2019.

    Vrdoljak = 💩!

  • bluesbob 12.03.2019.

    Ista fela...parazitska i neradnička

  • DANIEL56 12.03.2019.

    Vrdoljače, šta to treba da znači? Nije valjda da Pupi i tebe vrti oko malog prsta. Pupovac, Vrdoljak, i svi ostali, trebaju rješavati probleme za cijeli narod i sve ljude koji žive u RH, a ne samo manjini. U ostalom, sve nas tišti, isti problemi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare