To je to što me zanima!

Razmatraju: Parkiranje će se naplaćivati u cijelom Zagrebu?

Odjel za promet razmatra sve mogućnosti. Za dva do tri tjedna izići ćemo s prijedlogom pred Gradsku skupštinu na prvoj ili sljedećoj sjednici, kazao je Bandić
Vidi originalni članak

Prilikom otvorenja novoga skladišno-uredskog prostora bolnice Sveti Ivan u Jankomiru, novinari su gradonačelnika Milana Bandića podsjetili i na najnovije obećanje, kojem upravo istječe rok. Prije mjesec dana najavili ste pojeftinjenje cijena parkiranja u gradu, je li istina da će se zona naplate parkiranja proširiti na cijeli grad? 

'Sigurno je da će cijena sata parkiranja biti niža'

- Naš odjel za promet razmatra i tu mogućnost, mi ćemo za dva do tri tjedna izići sa cijelim prijedlogom pred Gradsku skupštinu na prvoj ili sljedećoj sjednici - kazao je Bandić i dodao da je 'sigurno je da ćemo ići sa cijenom sata parkiranja dolje i u garaži i na pločnicima'.

'Ne mogu biti gužve na pločnicima, a garaže zjapiti prazne'

 - To je najvažnije za građane ovoga grada. Ono što smo obećali, to ćemo i završiti. I ići ćemo sa cijenom dolje dok ne popunimo garaže. Garaže neće zjapiti poluprazne, a građani da rade gužvu na pločnicima - najavljuje gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 220

  • Vu-Ra 05.03.2014.

    Kad će te uvesti naplatu parkiranja u privatnim dvorištima??????

  • Vu-Ra 05.03.2014.

    Naj jača firma, ZG parking, kupe kilogram boje, uzurpiraju dio prometnice, na istoj ocrtaju parkirna mjesta i naplaćuju parking. Odnos uloženo dobijeno je kao na lotu, održavanje nula kuna.

  • 05.03.2014.

    Jedna prava ustavna tužba, jedan uporan građanin sa malo slobodnog vremena i jedan sposoban odvjetnik i garantiram vam da cijela organizacija naplate i kažnjavanja parkiranja u gradu Zagrebu pada na Ustavnom sudu! Molim nekog da to pokrene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare