To je to što me zanima!

Raznijeli su joj njušku sačmom: 'Nemoguće da je bilo slučajno'

Namjerno je mučili? Bul mastific Xia je dolutala u dvorište u Zemuniku. Imala je polomljene zube, rasječenu usnu, a rane su joj se upalile. Neke kuglice sačme ne mogu se izvaditi
Vidi originalni članak

Nemoguće je da se ovo dogodilo slučajno. Netko je namjerno upucao Xiju u lice. Vjerojatno mu je pružila njušku na pozdrav, rekla je Ana K. (36) iz ambulante Bokanjac u Zadru.

Veterinarka Ana je šestogodišnjoj bul mastifici vadila nekoliko desetaka komada sačme iz njuške. Nešto je izvadila, no dio metalnih kuglica ostat će u licu jer se ne mogu izvaditi.

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznata osoba upucala psa lovačkom sačmom u njušku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Unatoč mučenju, Xia je hrabro podnijela operaciju.

- Bez problema mi je dopustila da je liječim, a jako ju je boljelo. Sačma joj je izbila sve očnjake, neke sjekutiće i meko tkivo, a još ima gnojne upale koje liječimo antibiotikom i vitaminima - kaže veterinarka.

Dobro se oporavila, jede i igra se. Vrijeme provodi u ambulanti, a Ana je poslije posla vodi sa sobom jer ranice treba čistiti nekoliko puta na dan. Xiju će morati udomiti.

- Nakon svega dat ćemo je samo nekom spoju Majke Tereze i svetog Petra. Možete li zamisliti koliko boli kad priđete čovjeku, a on vas upuca ravno u njušku? - rekla je Marijana Mustać, voditeljica zadarskog azila, koju su prošli tjedan zvali ljudi iz Zemunika kojima je ušla u dvorište.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • BlažŠkreblin 22.04.2016.

    Nekome je očito to pružilo zadovoljstvo,ali ga i ohrabrilo za daljnje takve igrice,cim prije ga naci i ruke mu odrezati

  • svejedobro 22.04.2016.

    Tko je sposoban ovo napraviti životinji taj je sposoban i čovjeka ozlijediti. Treba se čovjek zapitati pa gdje mi to živimo i pored kakvih nečovjeka stanujemo!

  • SpringArt 22.04.2016.

    Zajebane zivotinje smo mi ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare