To je to što me zanima!

Raznio dva bankomata u Istri, šiljcima oštetio tri automobila

Nepoznati počinitelj eksplozivom je raznio bankomate u Červar-Portu i Taru, a nakon prve pljačke postavio je šiljke na cestu kojima su oštećena dva automobila zaštitarske kompanije i jedan policijski auto
Vidi originalni članak

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem ili više njih koji su u srijedu opljačkali dva bankomata.

Kako navode, nepoznati počinitelj oko 3.45 sati je smjesnom plinova izazvao eksploziju bankomata u Červar-Portu. 

Prilikom eksplozije nastala su oštećenja na bankomatu, poslovnom prostoru u čijem izlogu je bankomat bio smješten te na dva obližnja ugostiteljska objekta.

Nakon što je pobjegao s otuđenim novcem, počinitelj je u blizini na cesti postavio šiljke za bušenje guma te su prilikom dolaska na intervenciju oštećene gume na dva vozila zaštitarske tvrtke iz Zagreba i na jednom policijskom vozilu.

Očevidom u Taru, policija je utvrdila kako je nepoznati počinitelj oko 4.05 sati u Istarskoj ulici na isti način izazvao još jednu eksploziju, ali nije uspio ukrasti novac. Osim na bankomatu, određena oštećenja nastala su i na obližnjoj zgradi jedinice lokalne samouprave, ugostiteljskom objektu, zgradi u kojoj se nalaze poslovni prostori te na stambenoj zgradi.

Materijalna šteta još nije utvrđena.

Policijski službenici poduzimaju intenzivne radnje u cilju pronalaska jednog ili više počinitelja kaznenih djela.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • najiram 10 08.10.2021.

    sigurno radi  ili  netko  od  njih  radi  u  policiji  kad  je  imao  te  šiljke  za  prisilno  zaustavljanje...druga  pljačka  ponestalo  plina  ili  bakomat  negdje  propušta..na  bankomate  treba  postaviti  detektore  plina  i  automatsko  odzraćivanje  istih  od  plina...više  neće  moći  pljačkati  na  taj  naćin...

  • MaxStarHR 07.10.2021.

    Novonaseljeni slavonci, varazdinci i hercegovci WELCOME!!

  • ElTonino 07.10.2021.

    Postavio šiljke za bušenje guma, bome filmski izvedeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare