To je to što me zanima!

Razriješen dužnosti savjetnika: Luka Đurić odlazi s Pantovčaka

Nakon karijere na Pantovčaku Đurić odlazi u realni sektor, na mjesto savjetnika uprave jedne hrvatske konzultantske kompanije gdje će se također baviti područjem medijskog i poslovnog savjetovanja
Vidi originalni članak

Luka Đurić, bivši glasnogovornik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Luka Đurić na osobni je zahtjev razriješen dužnosti predsjedničina savjetnika za nove medije i društvene mreže, a razrješenje stupa na snagu danas, javlja Večernji list.

Đurić je pola svog mandata proveo kao glasnogovornik predsjednice nakon čega je došao na mjesto savjetnika za nove medije i društvene mreže što se pokazalo dobrim potezom jer predsjednica Grabar Kitarović danas ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama, piše Večernji. 

Nakon karijere na Pantovčaku Đurić odlazi u realni sektor, na mjesto savjetnika uprave jedne hrvatske konzultantske kompanije gdje će se također baviti područjem medijskog i poslovnog savjetovanja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 02.10.2018.

    S radnog mjesta konzultanta Ide za konzultanta u konzultantsku firmu. Gdje tu vi vidite realni sektor?? Sve je to nadrealni...

  • intellectus 01.10.2018.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • 01.10.2018.

    bjezi sa broda koji tone!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare