To je to što me zanima!

Reakcija Petrine: Ovo što je Prgomet napravio je katastrofa

U 6 sati je rečeno da gospodinu Prgometu nije dobro i da je iša' doma okupati se. Eto, to je informacija koju sam ja znao, rekao je u četvrtak Stipe Petrina
Vidi originalni članak

Svaki izdajnik završi na jednaki način. Ne valja lagati, varati i krasti, a to je sindrom Hrvatske i ovo je katastrofa što je gospodin Prgomet napravio. Ovo je dno dna!, rekao je Stipe Petrina i tako u četvrtak komentirao izbacivanje Drage Prgometa iz Mosta. 

- Ja sam iznenađen jednako kao i svi vi. U 6 sati je rečeno da gospodinu Prgometu nije dobro i da je iša' doma okupati se. Eto, to je informacija koju sam ja znao i kad smo išli doma, na putu nas je zatekla ta vijest - rekao je Petrina za RTL. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • fenix77 13.11.2015.

    E moj Stipe, nije ti to katastrofa. Veća je katastrofa što ste stranka ili što već, a da se ne poznajete i izašli ste nespremni. Svi uz to imate putra na glavi , uz to nemate muda nešto jače poduzati, već bi svi ostali u svojim općinama, a Drago je vidio da od razvodnjavanja nema kruha i točka. Napravio je dobar potez, no trebao je to napraviti i s profesorom Reinnerom, a nije zbog osuđivanja, ali nema tu baš ništa nemoralnog ili manje moralnog od onog što ste vać kao pojedinci do sada napravili.

  • moral 13.11.2015.

    ......ja nemogu vjerovati kakvi ljudi svaki dan iz Mosta iskaču u javnost, pa takvih nema ni u HDZ-u ni u SDP-u , dajte više pokupite stvari i odlazite, i vi ste dobili toliku podršku. Sad mi je jasno što vas prije izbora nisu pustili pred kamere, pa njima je Haloween svaki dan, ka-ta-strofa!

  • TacticalTomahawk 12.11.2015.

    dok javnost gleda u most i prgometa tu se nesto zanimljivo dogadja sa zastupnicima mbandica365, zivog zida i manjina. petrina je zadnji na listi zokija. vidjeti cemo tko je sljedeci iz mosta zajedno sa amaterom prgometom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare