To je to što me zanima!

Referent (42) bacio bombu jer mu je žena dobila otkaz

Hrvatska Kostajnica: Tvrtko Sokler (42) je bacio bombu u uredu u Poglavarstvu. Nema ozlijeđenih. Po riječima kolega bio je pouzdani zaposlenik...
Vidi originalni članak

Zaposlenik Poglavarstva i šef lokalnog SDP-a Tvrtko Sokler (42) na Trgu kralja Tomislava u Hrvatskoj Kostajnici aktivirao je ručnu bombu u svom uredu u prizemlju zgrade u ponedjeljak u 16.09 sati. Nitko nije ozlijeđen, a njega je privela policija. Radio je kao referent na urudžbenim zapisnicima. Neslužbeno doznajemo da je bacio bombu jer je njegovoj supruzi Dijani, koja je isto radila u Poglavarstvu, počeo teći otkazni rok. Bila je višak. I sam je bio na bolovanju zbog najave rezanja broja zaposlenih. U ponedjeljak se vratio na posao. Prije nego što je aktivirao bombu rekao je spremačici da izađe van i zaključa vrata. Ona je rekla policiji da je vidjela da je imao još bombi. Sokler boluje od PTSP-a. Predsjednik je Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Hrvatske Kostajnice. Radio je u Poglavarstvu od 1995. godine, a u ratu je bio pripadnik Specijalne postrojbe.
- Sistematizacijom radnih mjesta u Hrvatskoj Kostajnici nisu bila predviđena dva radna mjesta u Gradskoj pisarni. Tvtrka Soklera je mjenjala njegova supruga dok je on bio na bolovanju, a kako se on vratio, počeo joj je teći otkazni rok - rekao je gradnočalenik Tomislav  Paunović. Građani nakon što su čuli detonaciju mislili su da se puca u Bosni koja je odmah preko rijeke Une. Policajci su pretražili ured i našli još nekoliko ručnih bombi u vrećici. Soklera su priveli na obradu, a u utorak tijekom dana će mu pretražiti stan da vide ima li još eksplozivnih naprava ili drugog oružja.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • shizika 04.10.2010.

    Jbt, pa zar u urudžbenom svugdje rade neki debili?! To je neki uvjet na natječaju?

  • anjica 04.10.2010.

    super je riješio problem. on će u ćuzu a ona na burzu. ko će ih nakon ovoga zaposliti?

  • edony_ri 04.10.2010.

    sta je sad tu cudno! ljudi to rade od muke i ocaja! njena placa im je bar kruh priustila a sad su vjerovatno ostali i bez tog kruha! oooooo hrvatska i bogu si teska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare