To je to što me zanima!

'Reforma će ići što prije, makar mi to bilo zadnje što ću učiniti'

Zanimljiva je posljednja Vrdoljakova rečenica u objavi na Facebooku, posebice ako se gleda u kontekstu navodne Plenkovićeve izdašne ponude za koaliciju HNS-a i HDZ-a
Vidi originalni članak

U četvrtak poslijepodne predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak sudjelovao je na zagrebačkom prosvjedu za bolje obrazovanje, a potom je usred noći, preciznije iza 3 sata ujutro, na Facebooku objavio intrigantnu poruku. 

- Danas sigurniji nego ikad, na reformi obrazovanja lomi se budućnost Hrvatske. I to prava, izvorna reforma bez ideologije, nošena energijom i emocijom za budućnost, a pokretana strašću ljudi koji su je stvarali. Učinit ću sve što je u mojoj moći da krene što prije makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u politici! - objavio je Vrdoljak.

Zanimljiva je ova posljednja Vrdoljakova rečenica, posebice ako se gleda u kontekstu spominjanja moguće koalicije HDZ-a i HNS-a.

Podsjetimo,  prema pisanju medija, Vrdoljaku je premijer Andrej Planković navodno otvoreno dao izdašnu ponudu. HNS bi dobio tri ministarstva, te još dvije funkcije: Vrdoljaku se nudi mjesto potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti, a kao znak na čelo Kurikularne reforme Plenković je spreman vratiti Borisa Jokića.

U ponudi su zapravo sva ministarstva koja su držali smijenjeni Mostovi ministra, osim MUP-a, koje bi HDZ zadržao.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • kokošar 04.06.2017.

    rekao sam ja treba aktivirati ustaški pokret, pa da se uvede reda

  • kokošar 04.06.2017.

    jel to napoleon sa vrapča pobjegao

  • kokošar 04.06.2017.

    odlučio si umrijeti tako mlad, čuli smo da nečeš slaviti ovaj božić

Komentiraj...
Vidi sve komentare