To je to što me zanima!

Registar branitelja objavili preko servera u Kanzasu

Vlasnik tog servera, odnosno računala na kojoj je ova domena registrirana, je tvrtka Invisihosting. Ta tvrtka omogućava kreiranje web stranica
Vidi originalni članak

Na serveru u Kanzasu netko je 29. ožujka za šest dolara zakupio prazan prostor i registrirao domenu registarbranitelja.com. Vlasnik tog servera, odnosno računala na kojoj je ova domena registrirana, je tvrtka Invisihosting, piše Jutarnji. Radi se o provideru koji daje uslugu zakupa slobodnog prostora i orijentiran je prema podacima na njihovoj internet stranici, na promicanje slobode govora te zainteresiranima potpuno anonimno omogućava kreiranje web starnica. Tvrtka nudi tri paketa pod nazivom NSA, FBI i CIA. Pretpostavlja se da je autor stranice r'egistarbranitelja' zakupio paket CIA s pet gigabajta slobodnog prostora. Predsjednik Invisihostinga Matthew Schiros za Index je rekao kako nikada ne dajemo informacije o svojim klijentima, a posebno ih neće predati agentima stranih država.
- Ništa nas ne obavezuje na suradnju s vladama stranih zemalja. Nekoliko puta nas je zvao i Scotland Yard ali smo ih odbili - kaže Schiros.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nemam pojma 07.04.2010.

    bravo genijalci

Komentiraj...
Vidi sve komentare