To je to što me zanima!

Reiner: Što će sljedeće pričati? O dikobrazima ili oposumima...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomislav Karamarko, iako prozvan od Milanovića, nije se želio osobno braniti od napada. Poslao je hitro svog 'doktora za odgovore Zokiju', dr. Željka Reinera
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Milanović u nedjelju napao šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i rekao da je izgubljen i nedosljedan -  nije se dugo moralo čekati na reakciju HDZ-a. Na izjave Milanovića da s obzirom na to koje protivnike imaju, moraju biti lavovi i lisice - umjesto Karamarka odgovorio je Željko Reiner. 

 - Žalosno je i tužno da u ovo blagdansko vrijeme, vrijeme nade, premijer Milanović na osobnoj razini napada predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, prikrivajući zapravo time neuspjeh svoje Vlade - rekao je Reiner. 

 - Nemaju riječi ohrabrenja i nade koju građani Hrvatske željno iščekuju posebice u ovo predblagdansko vrijeme. Zvučalo bi smiješno da nije tragično da umjesto vizije gospodarskog oporavka i izlaska iz krize, u koju nas je dovela upravo SDP-ova vlada, slušamo priče o životinjskom carstvu: lavovima, lisicama... Pitamo se što će biti sljedeće - oposumi, dikobrazi ili vjeverice? 

Kazao je da je u više navrata SDP-ova nesposobna vlada skretala pozornost na svjetonazorska pitanja kako bi izbjegla činjenicu da su neuspješni u vođenju države. 

 - To može potrajati neko vrijeme, ali ljudi su ih pročitali i sve im je jasno - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 265

  • Zeleni_Zub 24.12.2013.

    Tapiri

  • Pometalo 23.12.2013.

    Virus šizofrenije se proširio Hdz-om, treba ih hitno na liječenje ,a ima ih i sa povećanom dozom amneze

  • vega65 23.12.2013.

    Ne znam što je falio i jedni i drugi ste životinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare