To je to što me zanima!

"Rekao sam svoj stav o INA-i, a počeli su brutalno izmišljati"

Od trenutka kad sam javno artikulirao svoj stav o INA-i, to se nekim interesnim skupinama nije svidjelo, kazao je šef HDZ-a koji ne isključuje mogućnost da će tužiti tvorca afere
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko dao je ekskluzivni intervju za bosanski Dnevni avaz koji će objaviti u četvrtak i kazao kako mu se pripremila 'brutalno izmišljena afera' kojom napadaju njega i njegovu obitelj.

Govorio je o aferi u kojoj se navodno našao u sukobu interesa. 

- Od trenutka kad sam javno artikulirao svoj stav o INA-i, to se nekim interesnim skupinama nije svidjelo i počeli su brutalno izmišljanje afera i napadi na moju obitelj - rekao je Karamarko koji ne isključuje mogućnost da će tužiti tvorca afere.

Govorio je i o SDP-u i Zoranu Milanoviću te odsustvu podrške MOST-a, napadima na biskupa Franju Komaricu i izjave Milorada Dodika, komentirao je i optužbe za ustaštvo, te kako će Hrvatska pomoći BiH na putu ka EU.

Idi na 24sata

Komentari 379

  • tost 26.05.2016.

    probudite se, prije četiri godine bio je pokušaj stvaranja regiona sa bivšim republikama od ove crvene qamadi, sada ako ne daj bože qamad dođe na vlast biti će javno jasno i glasno stvaranje nove yugoslavije , što je u njihovim kuolarima najčešća i najžešća tema , takav će im i naziv biti "nova yugoslavija" !!!!! Hrvati probudite se.

  • tsomething 26.05.2016.

    Gamad prokleta svi skupa, umjesto da rade oni konstantno raspravljaju o malverzacijama, izborima i slicno. Narod bi ih sve skupa trebao satrati...

  • KAMOcemo_28 26.05.2016.

    Na što je HDZ spao, majko mila ... ovo više nije ni za zahebanciju. ... i turcin i udbaš i kukavica...Taj toliko kaki da se covjek mora zapitati - kako ga podnosi vlastita žena...??? Ali kad razmislim, ta je šatorašima šima dijelila janjce, pa me i ne cudi da podnosi ovog "veseljaka............... psihijatar na ove izjave, samo može ud'riti svoj pecat, i ima uputnicu za zatvoreni odjel na psihijatriji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare