To je to što me zanima!

Rekla joj da je lijepa i onda ju zalila jakom kiselinom

Kanada: Bethany (28) je prišla strankinja dok je sjedila u automobilu te ju upitala "Ljepotice, želiš li popiti ovo?". Na nju je tada izlila čašu s kiselinom
Vidi originalni članak

Bethany Storro (28) u ponedjeljak je nepoznata žena zalila kiselinom u Vancouveru. Sjedila je u automobilu te je tražila stvari na suvozačevom dijelu auta. Prišla joj je crnkinja s čašom u ruci, prisjeća se Bethany, te ju je upitala "Ljepotice, želiš li popiti ovo". nakon toga joj je po licu izlila čašu punu kiseline.
Kirurzi će djevojci operacijom pokušati spasiti opečeno lice. Tijekom operacije, koja će trajati sat i pol, kirurg Nick Eshraghi će pokušati ukloniti što više oštećene kože s lica, a da Bethany kasnije nema ožiljaka.  Doktor Eshraghi testirao je tekućinu, kojom je napadačica zalila ženu, te je utvrdio da je riječ o jakoj kiselini.
- Bethany se stanje poboljšava. Srećom nisu joj stradale oči, ali rane su ipak duboke na nekim dijelovima lica - rekao je Eshraghi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jellle 02.09.2010.

    jadna cura, pa ako jej neko lipsi od tebe budi sretan radi njega!! zasto moras bit tako opsesivno ljubomoran i ucinit sve da ga unistis????????

  • maryvkci 02.09.2010.

    Samo vi objavljujte ovakve vijesti, nek se i naše kompleksače uče tim stvarima!!!! Strašno je to kad je netko iskompleksiran!!!!!!

  • strasnisud 02.09.2010.

    i onda se takvi ljudi izvlace sa zutom knjizicom....a kad uzmes pravdu u svoje ruke,onda ti ispadnes manijak!di je tu zdrav razum....

Komentiraj...
Vidi sve komentare