To je to što me zanima!

Rekli 'da': Britanski par se na Krku vjenčao jubilarni 60. put

Višestruki mladenci su na početku putovanja planirali vjenčati se na 30 lokacija u Europi, no nakon poziva iz raznih zemalja putovanje su odlučili produžiti
Vidi originalni članak

U potrazi za savršenim mjestom za vjenčanje Lisa Gant (31) i Alex Pelling (33) iz Newcastlea odlučili su proputovati svijet te se vjenčati u svakoj državi koju posjete.

Tako su u utorak 60. sudbonosno “da” rekli u Hrvatskoj, na svjetioniku Maltempo na Krku. Na ideju su došli prije dvije i pol godine. Prodali su biznis i kuću te svoje namjere objavili na Facebooku. Tad su ih kontaktirale agencije, poput Event & Wedding Zone iz Hrvatske, koji su im organizirali vjenčanje. Ovdje ih je dočekala klapa Nevera, koja je pjesmom ispratila mladu do budućeg supruga. Nakon ceremonije sretni mladenci jedrilicom su se provozali oko svjetionika dok ih je na obali čekao buffet stol. Oduševljeni Englezi su nakon svadbenog domjenka zaplesali na obali. 

Višestruki mladenci su na početku putovanja, prije dvije godine, planirali vjenčati se na trideset lokacija u Europi, no nakon poziva iz raznih zemalja putovanje su odlučili produžiti na tri te proputovati i Aziju te Australiju, koja će im biti krajnja destinacija. Sva vjenčanja su simbolična te će pravo uslijediti nakon cijelog puta, kad se odluče za mjesto koje im se najviše sviđa.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 26.09.2013.

    Nema kraja dosadi, dokonosti, dekadenciji i izobilju građana zapadnih razvijenih zemalja, EU i SAD. Ne znaju više što bi. Ako se ne radi o ovisnosti o adrenalinu i izmišljavanju nemogućih sportova koji uključuju padanje, letenje, ronjenje itd, ili postavljanje glupih rekorda u Guinessovoj knjizi, onda se radi o ovakvim "kolekcionarskim" eskapadama.

  • irinn 26.09.2013.

    Predobri su! Samo, više će je koštati najam vjenčanice nego putovanja ;))

  • ljubomorka 26.09.2013.

    wtf....????

Komentiraj...
Vidi sve komentare