To je to što me zanima!

Rekord: U subotu je Hrvatsku preletjelo čak 2.520 zrakoplova

Bilo je 1.978 preleta, a ostalo su bila polijetanja i slijetanja. 'Rekordan broj letova ostvaren je unatoč izrazito nepovoljnim vremenskim prilikama', priopćila je HKZP
Vidi originalni članak

U zračnom prostoru pod nadležnošću Hrvatske kontrole zračne plovidbe (HKZP) u subotu je zabilježeno 2.520 letova zrakoplova, od čega najviše preleta, što je najbolji ostvareni dnevni rezultat ove godine, izjednačen s prošlogodišnjim iz kolovoza, priopćila je u nedjelju HKZP.

Rekordan broj letova ostvaren je unatoč izrazito nepovoljnim vremenskim prilikama, uz pomno planiranje, kao i izuzetno zalaganje šefova smjena i svih kontrolora zračnog prometa - bilo je 1.978 preleta, a ostalo su bila polijetanja i slijetanja zrakoplova - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hadred18 27.07.2014.

    S ovim bi se trebali ponositi,ili šta ne kužim ?

  • hardy 27.07.2014.

    na zemlji prava katastrofa.svaki čas pojavljuje se najezda nekih vsta od skakavaca puževa meduza u slatkim vodama itd neki dan se pojavile nekakve zelene kineske gusjenice do sad ih nikad vidio a u roku dva dana pojele mi cijelu živicu bilo ih je na tisuće komada.na njih ne djeluju niti neki otrovi.

  • hardy 27.07.2014.

    a cijeli svijet govori po nekakvoj vražjoj ekologiji.pitam se dali i oni imaju zelene avione euro norme koje je propisala evropa za kamione ili oni ipak više zagađuju okolinu a tome ne podlježu jer ne vjerujem da im zbog velikog potiska mlaza u turbinama ugrađuju katalizatore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare