To je to što me zanima!

Rekordan razvod? Od supruga zatražila čak 50 milijardi kuna

Ruski oligarh Vladimir Potanin i supruga Natalija se rastaju. Ona traži polovicu njegovog bogatstva. On se s tim ne slaže. U braku su 30 godina i imaju troje djece
Vidi originalni članak

Vladimir Potanin (54) je sa suprugom Natalijom u braku 30 godina . Imaju troje djece. No ruski oligarh i njegova žena se sada žele rastati. Natalija od njega traži 7,5 milijardi dolara (oko 50 milijardi kuna). Ako joj Vladimir to da,  bit će to najskuplja rastava u povijesti , piše Bild .

Dosadašnji rekord je držao ruski poduzetnik Dmitri Ribolovlev koji je svojoj bivšoj ženi isplatio nešto više od tri milijarde eura. Potanin je predsjednik ruskog investicijskog društva Interros koje posjeduje tvrtke u sektoru energetike, prodaje, medija i nekretnina. Prema Forbesu Potanin, Putinov čovjek od povjerenja, je najbogatiji Rus s bogatstvom većim od 15 milijardi dolara. Na svijetu je 60. najbogatiji čovjek.

Nudi joj 250.000 dolara mjesečno i nekretnine

Potanin je Nataliji predložio da će joj mjesečno isplaćivati 250.000 dolara (oko 1,5 milijuna kuna) te da će dobiti nekretnine u Moskvi, New Yorku i Londonu.

- To je više nego dovoljno - poručio je preko odvjetnika.

Natalija ipak želi pola bogatstva: 'Rastava je za mene tragedija'

No Natalija se s tim ne slaže. Želi polovicu njegovog bogatstva.

- Jako ga volim, rastava će za mene biti tragedija - kaže Natalija. No, ako će dobiti novaca koliko traži, to bi joj moglo biti velika utjeha.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • 10.06.2015.

    oguli ruskog kutlu jambu ili todorica, samo ga oguli, nek oboli lopov!

  • makovozrno 10.06.2015.

    250.000 godišnje ili mjesečno???

  • MrDick 10.06.2015.

    koliko ce sad ljudi ostat bez posla zbog ove gospoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare