To je to što me zanima!

Rekorder: Svoj penis od 34 cm ću donirati muzeju nakon smrti

Spolovilo 43-godišnjeg Amerikanca namjeravaju izložiti između penisa kita i polarnog medvjeda u Falološkome muzeju na Islandu. Ponudu nije mogao odbiti
Vidi originalni članak

Počašćen sam. Bila bi mi čast da nakon moje smrti izložite moju muškost. Cijenim vaš doprinos znanosti, napisao je Jonah Falcon (43) Falološkome muzeju na Islandu.

Penis muškarca iz New Yorka dugačak je 34,3 centimetra. Zahvaljujući veličini svojeg spolnog organa već je dobio mnoge ponude iz pornoindustrije. Međutim, redovito ih je odbijao.

No ponudu islandskog muzeja nije mogao odbiti. Tražili su ga da im nakon smrti donira svoj penis. Njegovo spolovilo namjeravaju izložiti između penisa kita i polarnog medvjeda.

- Nadam se da moja obdarenost neće posramiti životinje pokraj kojih ću se naći - napisao je svjetski rekorder Falcon, kojemu su penis izmjerili u HBO-ovu dokumentarnom filmu.

- Još u školi počeo sam shvaćati da sam malo drugačiji od ostalih dječaka. I poslije se to nastavilo. Na primjer, nedavno su u zračnoj luci u San Franciscu pomislili da u hlačama imam oružje za masovno uništenje, a imao sam oružje za masovno začeće - našalio se Falcon. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • dinozgt 06.05.2014.

    bolje je imat manji penis nego ovu prangiju,bas me zanima kako se zena osjeca s njim

  • 05.05.2014.

    dok ne doniraš muzeju de ti lipo pajdo toga pitona doniraj tetama,,

  • sala 05.05.2014.

    gle ovako, bolje ga doniraj hrvatskoj , bolje ti nego ja , tebi se nece zamjeriti a mene bi na goli otok ( za mene bi ga otvorili dok za ove lopovcine nebi islo )

Komentiraj...
Vidi sve komentare