To je to što me zanima!

Reporter CNN-a snimio uživo kako snajperist ubija čovjeka?

Dok je novinar gledateljima objašnjavao kako se upravo nalazi kraj snajperista koji kroz rupu u zidu cilja protivnike, snajperist je kazao kako je upravo ubio jednoga
Vidi originalni članak

CNN-ov novinar Fred Plitgen redovito izvještava iz Sirije. U svom nedavnom video izvještaju snimio je ubojstvo, točnije snajperista kako jednim metkom ubija čovjeka na suprotnoj strani. Iz prve ruke saznao je kako smrt ne pita za vrijeme.

Plitgen je snimao prilog iz Yermuka, predgrađa Damaska gdje se pridružio strani prorežimskih boraca. U trenutku dok je gledateljima objašnjavao kako se upravo nalazi kraj snajperista koji kroz malu rupu u zidu cilja svoje protivnike, snajperist ga je obavijestio kako je upravo ubio jednoga.

Na snimci se vidi i kako samo zid od vreća s pijeskom dijeli dvije sukobljene strane.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bosanac laki 22.06.2013.

    i šta se sad ovaj reporer čudi,tako je to u ratu,da nije ovaj njega ubio možda bi ovaj njega koji drugi dan isto tako naciljao i ubio,kaže stara izreka-"budala i rata će uvijek biti"

  • MLADEN_5 21.06.2013.

    kako sijes, tako i zanjes....batina ima dva kraja.

  • AntonTrdić 21.06.2013.

    hladni rat nazalost , samo je pitanje tko ce dobiti... ali i ako dobije osjetit ce gorak okus pobjede kada vide sta su im ucinili rusi i ameri

Komentiraj...
Vidi sve komentare