To je to što me zanima!

Republikanka napala Obamine kćeri: 'Oblačite se kao za bar'

Ponašajte se kako priliči i kao da vam život u Bijeloj kući nešto znači. Odijenite se kao da zaslužujete poštovanje, a ne mjesto u baru napisala je Lauten Obamama
Vidi originalni članak

Šefica odjela za medije republikanskog Nacionalnog odbora Elizabeth Lauten putem Facebooka je napala Maliu i Sashu Obamu, kćerke američkog predsjednika, napisavši u postu da su tinejdžerice ''bez stila koje daju loš primjer mladim sunarodnjacima''. 

Maila (16) i Sasha (13) u četvrtak su se pojavile na obraćanju svog oca naciji povodom Dana zahvalnosti. 

U 'zločestom' postu, kako su ga nazvali mediji, Lauten se okomila na djevojke porukom da ''nemaju stila ni dostojanstva'' jer su se na obraćanju pojavile u kratkim suknjama. 

- Bar poštujte ulogu koju ste dobile. Ni vaši roditelji baš ne poštuju uloge koje imaju, pa ni naciju i izgleda da ni vama to baš ne ide. Kako god, dajte se barem ispravite. Ponašajte se kako priliči i kao da vam život u Bijeloj kući nešto znači. Odijenite se kao da zaslužujete poštovanje, a ne mjesto u baru - napisala je Lauten. 

Mnogi su komentirali kako nije u redu tako pisati o predsjednikovim  kćerima, naročito jer ne vide razloga za njezin 'otrovni' post. U reakcijama na post stotine ljudi zatražile su da Lauten da ostavku ili da ju netko smijeni, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Gena Vava 01.12.2014.

    Žalosno, Obama je predsjednik i mora biti adekvatno odjeven, njegove kćeri su tinejđerice i nisu tražile da budu u centru pažnje. Uglavnom ,obučene su kao i sve njihove vršnjakinje....

  • Holstein_1 30.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ojdimidojdimi 30.11.2014.

    a meni baš izgledaju ko siročad......................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare