To je to što me zanima!

Rezao je Snježanu (49) oštrim predmetom sve dok nije umrla

O žalbi na provođenje istrage, koju je podnio odvjetnik optuženog J. K . (36), Izvanraspravno vijeće suda još nije odlučivalo. Prijeti mu najteža zatvorska kazna
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru u srijedu je odbilo žalbu odvjetnika Zorislava Krivačića, na odluku o određivanju istražnog zatvora za J. K. (36), kojeg se sumnjiči za brutalno ubojstvo Bjelovarčanke Snježane Ernjak (49). 

O žalbi na provođenje istrage, koju je podnio odvjetnik Krivačić, Vijeće još nije odlučivalo. 

Nakon što su ga sproveli u bjelovarski zatvor, J. K. je zbog psihičkih problema, prevezen u zatvorsku bolnicu u zagrebačku Švetošimunsku. No, uskoro bi ga trebali vratiti u Bjelovar kako bi se moglo nastaviti s istragom, jer treba ići na prepoznavanje. 

Kako neslužbeno doznajemo, još nisu stigli nalazi iz Centra za vještačenje iz Zagreba, te nisu poznati detalji vezani uz ubojstvo iz koristoljublja, kako ga je kvalificiralo Županijsko državno odvjetništvo. Ubojica, inače bivši pravosudni policajac s podebljim kriminalnim dosjeom, svoju je žrtvu ubio u Bjelovaru 26. travnja između 18 i 20 sati u njezinom stanu, i to na posebno svirep i okrutan način. Odvjetništvo navodi kako joj je oštrim predmetom zadao višestruke ozljede po tijelu, od kojih je preminula. Tijelo kćeri jedinice pronašla je majka idućeg dana oko 14 sati. 

J. K. i njegova buduća žrtva upoznali su se na liječenju od alkohola u Popovači. No on je, uz ovisnost o alkoholu, imao i ozbiljnih psihičkih tegoba. Vjerojatno je to jedan od razloga što je Snježana Ernjak pokušala prekinuti svaki kontakt s njime. 

Osumnjičenom prijeti najteža zatvorska kazna.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • misko2k 08.05.2015.

    Ako bude dokazano da je psihički poremećen dobit će liječenje i adio.

  • Filomena 08.05.2015.

    na ovakav gnusan način oduzeti nekome život, nije zavrijedio da šeće ovom zemljom bez obrzira tko on bio.

  • Artusartus 08.05.2015.

    Ne smije mu se objaviti ime; vjerojatno će biti oslobođen, pa bi mogao imati "duševne boli u budućem životu i radu".

Komentiraj...
Vidi sve komentare