To je to što me zanima!

Režite im plaće: ''Oni su loš primjer za svakog ekonoma''

U Saboru se sve svelo na ideološku i stranačku borbu, često se igraju “ustaša i partizana”. Sve to na račun poreznih obveznika kojima Linić izmišlja nove poreze
Vidi originalni članak

Ova zemlja i njezini građani, bez obzira na ulazak u EU, ne mogu očekivati značajnije poboljšanje, dapače, bit će pogoršanje i vjerojatno će trebati desetak godina da se kako-tako gospodarski ustabili.

Sabor kao predstavničko tijelo eklatantan je primjer neracionalnosti, ali ponajprije nerada za koji zastupnici ostvaruju visoka primanja iznad ekonomskih mogućnosti zemlje. A što doživljavaju hrvatski građani? Gledaju u Saboru zastupnike koji dosjetkama, vicevima i poštapalicama uveseljavaju sami sebe. Niti premijer nije tu izuzetak. U Saboru se sve svelo na ideološku i stranačku borbu, često se igraju “ustaša i partizana”. Sve to rade na račun poreznih obveznika kojima ministar financija Slavko Linić izmišlja nove poreze. Sankcija za nerad zastupnika nema. Tako su radili i prethodni sazivi, a i ovaj.

Miroslav Hreljac

Pridružite nam se na Facebooku!

Pročitajte kolike plaće i beneficije imaju zastupnici

Idi na 24sata

Komentari 41

  • matija gubec 55 08.05.2013.

    Od prvog dana počele su igre oni ustaše ovi partizani samo nesposobni se vračaju u prošlost jer to je naj lakše a znamo i ko je taj jel svoju su budučnost obezbedili generacijama a narod nek stavi zube na klin BUDIMO SLOGA NARODA SVOGA!!!!!

  • lolzanarodsvoj 08.05.2013.

    dolje anarhija dolje totalitarizam dolje kapitalizam ,živio matija gubec

  • tkotesisa 08.05.2013.

    Zašto se uvijek glasa za HDZ ili SPD....isti igrači vode kolo od osnutka države...ja ču osobno dat glas najmanjoj stranci na slijećeim izborima

Komentiraj...
Vidi sve komentare