To je to što me zanima!

Ribar kao Houdini: Spasio se iz mreže u ledenoj vodi

Teška ribarska mreža povukla je ribara Waynea u hladno more. Brod ga je tako vukao par metara. On se uspio izvući van i zaplivati prema površini
Vidi originalni članak

Britanski ribar Wayne Evans (30) plovio je s kolegama kraj obale Cornwalla. Otpetljavao je veliku i 60 kilograma tešku mrežu i spuštao ju u more. Mreža je odjednom pala na njega i slomila mu rebro. Njegov kolega je zaustavio mehanizam za spuštanje. Wayne se zapetljao u mrežu koja ga je katapultirala duboko u ledeno more. Potonuo je na dubinu od 13 metara i brod ga je tako vukao nekoliko metara.
- Znao sam da me sekunde dijele od utapanja, no nisam prestao misliti na svoju obitelj - prisjeća se Wayne. Zarobljen u hladnom moru Wayne je skinuo ribarsko odjelo i čizme. Uspio se izvući iz mreže i u zadnji čas isplivati na površinu. Britanski mediji Waynea su već prozvali Houdinijem, iluzionistom poznatom po bježanju iz nemogućih situacija. Promrzlog Waynea u moru su vidjeli kolege koji su ga izvukli iz vode. U bolnici je zbog pothlađivanja i loma rebra proveo nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare