To je to što me zanima!

Ribari: Odustati od ZERP-a bilo bi poniženje za nas

Predsjednik Ceha za ribarstvo Tonći Božanić uputio je apel Vladi i strankama da ne popuste i da ne odustaju od onoga što su drugi iskoristili
Vidi originalni članak

Predsjednik Ceha za ribarstvo Tonći Božanić uputio je apel Vladi i strankama da ne popuste pod pritiscima da odustanu od prava koje su iskoristile većinom sve države članice EU-a.  U cehu napominju da je u zapisniku iz 2004. godine hrvatska strana samo obavijestila Italiju i Sloveniju da Sabor neće primjenjivati ZERP na članice EU sve dok se ne sklopi Ugovor o partnerstvu i ribarstvu s EU.
Za nas bi bilo jako ponižavajuće da se u slučaju odustajanja od ZERP-a hrvatske ribare nadziralo i sankcioniralo, dok bi za Talijane vrijedila blaža pravila ribolova bez nadzora i u ZERP-u bi mogli raditi što ih je volja, ogorčeno poručuju iz Ceha ribara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 08.03.2008.

    Hrvatski ribari, naša jedina sramota su naši saborski vladar na čelu sa Ivekom Sraćkarkom !

  • god of war 08.03.2008.

    dragi ribari,nije samo to za vas sramota i poniženje,nego je to i za cijelu državu...jer se dokazalo da premijer s(mr)anader puca i popušta pritiskom...to je sramotno kako se ponaša i odjebaju ZERP a jebena EU,ima kao prednost..mislim,boleština teška....znači,europa ima prednost a država za koju smo ginuli,krvarili..ko jebe....sramota!!!

  • user_806 08.03.2008.

    E moji ribari tko vas šta pita,vama se samo uvlače pred izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare